eventet sluttede

Nytårskur - bobler & netværk

DKK 350,00

Sted

Dato

14 jan 2022 kl. 18:00 - 21:00

Beskrivelse

Kom med, når vi skyder året i gang i det hyggelige kælderlokale hos Holte Vinlager Aalborg!


Vi byder på smagning af lækre bobler, let forplejning og festtaler om, hvad vi forventer os af arbejds- og erhvervslivet anno 2022 i Aalborg/ Nordjylland.

Om Perspektivet 

Perspektivet Interessenetværk giver dig viden og nye kontakter, så du står stærkt i dit arbejdsliv. 

Perspektivet har intet krav om medlemsskab - du er velkommen til de arrangementer, der har din interesse. 

Perspektivet Interessenetværk er stiftet og ejet af Erhvervskonsulent, Cand.Mag., & Moderator, Sina Harbo. 

Mail: kontakt@perspektivet.dk 

Det med småt 

Vi sætter grænsen ved 15 deltagere og opfordrer dig til at lade dig teste op til arrangementet, der slutter tidligere end normalt, når der er fest i Perspektivet. 

Købte billetter kan bruges til alle Perspektivets arrangementer, men refundering gives ikke. 

Arrangør

Lokation

Holte Vinlager (Aalborg) Holte Vinlager (Aalborg), Budolfi Pl. 5, 9000 Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .