spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

NYTÅRSKUR - DVF

Afholdt event

NYTÅRSKUR - DVF

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

11 jan 2020 kl. 11:00 - 14:00

Beskrivelse

Dansk Vietnamesisk Forening inviterer medlemmer, 

frivillige og venner af foreningen til NYTÅRSKUR.

Traditionen tro byder vi det nye år velkommen med en hyggelig sammenkomst, hvor man ikke alene kan høre nyt om vore projekter, men også oplæg og gæsteoptræden af CHRIS MINH DOKY, som er protektor for Hospitalsindsamlingen.

Derudover er der AUKTION over to malerier, skænket af Dr. DANG DOUNG BANG, ligesom der vil være en udstilling af vietnamesiske børnetegninger, som også kan erhverves.

Billetten inkluderer FROKOST på billetten - dejlige vietnamesiske sandwich - BAHN MI - som leveres af District Tonkin. Dertil 1 øl eller vand.

Program: 

 • kl. 11.00 - Bobler
 • kl. 11.15 - Velkomsttale v/ formanden Jonas Andersen
 • kl. 11.30 - 1. indlæg om projekter
 • kl. 12.00 - Oplæg og gæsteoptræden af Chris Minh Doky
 • kl. 12.30 - Frokost - og mulighed for at byde på auktionen
 • kl. 13.00 - 2. indlæg om projekter
 • kl. 13.30 - Auktionen slutter
 • kl. 14.00 - Tak for i dag

Lokation

Hyltebjerggård Hyltebjerggård, Linde Allé 33, 2720 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .