Nytårskuren 2022

Søndre Badevej 1, 4600 Køge
27 jan 2022 kl. 14:30 - 17:30
Billetter Gratis
Billetter Gratis

Vær med når vi slår dørene op for vores årlige fejring af erhvervslivet, og giver en hyldest til ildsjælene, der har præsteret en ekstraordinær indsats i året der gik.

Designer, fotograf og iværksætter Jim Lyngvild og skodesigner og stifter af Roccamore Frederikke Antonie Schmidt lægger vejen forbi. Hør deres inspirerende fortællinger om vilde og farverige forretningseventyr.

Både før og efter prisuddelingen Made in Køge er der mulighed for masser af netværk – og vi byder på bobler og lidt lækkert at spise.

Er du erhvervsleder i en virksomhed i Køgeområdet, så reserver din billet nu.

Program
14:30   Registrering og Netværkslounge
15:00   Velkomst ved direktør Allan Munch 
15:10   Fra cirkusartist til iværksætter høje hæle: Fremtiden er kompostérbar 
           – Frederikke Antonie Schmidt
15:30   Prisuddeling: Made in Køge
16:00   Bobler & Netværk
16:30   Farverigt tøj og en ukuelig viking i maven: Køge som branding-projekt
           – Jim Lyngvild
17:00   Netværk

Billetter til Nytårskuren er gratis 
Dog er der et begrænset antal billetter, så vi forbeholder os ret til at opkræve et no-show-fee (300 kr.) i tilfælde af udeblivelse uden afbud senest 2 dage før (du kan annullere din billet under Mine billetter på din Billetto-konto).

Fra højtråbende realitystjerne til international storsælgende forretningsmand
Jim Lyngvild fortæller sin vilde historie om at gå fra at være højtråbende realitystjerne kendt fra ugebladene, til i dag at være international forretningsmand bag flere succesfulde firmaer. Og om at stå for velbesøgte anerkendte udstillinger på Nationalmuseet, Kronborg Slot og Holmegaard.

Hør om hvordan man får hul på det store udland, blot ved at være sig selv, have farverigt tøj på og en ukuelig viking i maven. Og om at ruste sig til fremtidens tendenser og shitstorms ved altid at være et skridt foran.

Jim er i løbet af det seneste år blevet dus med Køge gennem sit samarbejde med Køge Museum og Borgringen. Vi har derfor inviteret ham til at give sit bud på Køge som branding-projekt. Han har som ordsmed og historiefortæller formået at opbygge spændende nye brands både herhjemme og i udlandet. Så mon ikke, at Køge vil blive belyst fra en lidt skæv vinkel.

Cirkusartisten der blev iværksætter på høje hæle
Frederikke Antonie Schmidt startede sin karriere i Cirkus ChangHigh, men har siden 2015 brugt kræfterne på hjertebarnet Roccamore, som blev grundlagt med penge fra crowdfunding. Virksomheden udvikler og producerer håndlavede højhælede sko i lækkert og eksklusivt design, som man kan holde ud at gå i. Og konceptet bygger på bæredygtighed og co-creation.

Frederikke har fundet modet til at drive virksomhed på sin egen måde. Og hun blander sig gerne i den offentlige debat til kamp for bæredygtighed, ligestilling og dansk iværksætteri. Hun har formået at skabe millionomsætning med nogle imponerende vækstrater. Og var lynhurtig til at nytænke sin forretningsmodel under nedlukningerne.

I fællesskab med topchefer fra Danish Crown, A.P Møller-Mærsk, Novo Nordisk og SAS blev Frederikke på baggrund af sin store succes og vilje til at gå nye veje, udnævnt som formand for Erhvervsministeriets Genstartsteam for Mode og Tekstil. Her skal hun være med til at sparke branchen i gang igen efter pandemien.

Made in Køge-prisuddeling
Connect Køge sætter med prisuddelingen Made in Køge hvert år fokus på alle de mange dedikerede og dygtige mennesker, der findes rundt omkring i Køgeområdets driftige virksomheder. Der gives med i alt fem priser et skulderklap til en knivskarp kollega, et fantastisk team, et fedt lokalt initiativ, en kreativ iværksætter og en ambitiøs eksportvirksomhed, som har præsteret en ekstraordinær indsats i året der gik.
Læs mere om prisuddelingen Made in Køgewww.connectkoege.dk 


Connect Køge følger myndighedernes løbende anbefalinger og gældende restriktioner i forbindelse med COVID-19.Vi tager derfor vores forholdsregler og igangsætter nødvendige initiativer for at mindske smittespredning i forbindelse med arrangementet.

Der vil blive taget foto og film under arrangementet, og du har med din tilmelding givet samtykke til, at vi må bruge disse som led i vores markedsføring.

Headliners

Jim Lyngvild

Iværksætter og kunstner

Frederikke Antonie Schmidt

Designer og founder af Roccamore

Styrker erhverv og turisme i Køgeområdet!

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke