spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Nytårskuren 2022

Afholdt event

Nytårskuren 2022

Fra Gratis

Beskrivelse

Vær med når vi slår dørene op for vores årlige fejring af erhvervslivet, og giver en hyldest til ildsjælene, der har præsteret en ekstraordinær indsats i året der gik.

Designer, fotograf og iværksætter Jim Lyngvild og skodesigner og grundlægger af Roccamore Frederikke Antonie Schmidt lægger vejen forbi. Hør deres inspirerende fortællinger om vilde og farverige forretningseventyr.

Både før og efter prisuddelingen Made in Køge er der mulighed for masser af netværk – og vi byder på bobler og lidt lækkert at spise.

Program

14:30   Registrering og Netværkslounge
15:00   Velkomst ved direktør Allan Munch og Borgmester Marie Stærke
15:15   Iværksætter på høje hæle: Fremtiden er kompostérbar
           – Frederikke Antonie Schmidt
15:40   Prisuddeling: Made in Køge
16:10   Bobler & Netværk
16:30   Farverigt tøj og en ukuelig viking i maven: Køge som branding-projekt
           – Jim Lyngvild
17:00   Netværk

Billetter til Nytårskuren er gratis 
Dog er der et begrænset antal billetter, så vi forbeholder os ret til at opkræve et no-show-fee (300 kr.) i tilfælde af udeblivelse uden afbud senest 2 dage før (du kan annullere din billet under Mine billetter på din Billetto-konto).

Fra højtråbende realitystjerne til international storsælgende forretningsmand
Jim Lyngvild fortæller sin vilde historie om at gå fra at være højtråbende realitystjerne kendt fra ugebladene, til i dag at være international forretningsmand bag flere succesfulde firmaer. Og om at stå for velbesøgte anerkendte udstillinger på Nationalmuseet, Kronborg Slot og Holmegaard.

Hør om hvordan man får hul på det store udland, blot ved at være sig selv, have farverigt tøj på og en ukuelig viking i maven. Og om at ruste sig til fremtidens tendenser og shitstorms ved altid at være et skridt foran.

Jim er i løbet af det seneste år blevet dus med Køge gennem sit samarbejde med Køge Museum og Borgringen. Vi har derfor inviteret ham til at give sit bud på Køge som branding-projekt. Han har som ordsmed og historiefortæller formået at opbygge spændende nye brands både herhjemme og i udlandet. Så mon ikke, at Køge vil blive belyst fra en lidt skæv vinkel.

Cirkusartisten der blev iværksætter på høje hæle

Frederikke Antonie Schmidt startede sin karriere i Cirkus ChangHigh, men har siden 2015 brugt kræfterne på hjertebarnet Roccamore, som blev grundlagt med penge fra crowdfunding. Virksomheden udvikler og producerer håndlavede højhælede sko i lækkert og eksklusivt design, som man kan holde ud at gå i. Og konceptet bygger på bæredygtighed og co-creation.

Frederikke har fundet modet til at drive virksomhed på sin egen måde. Og hun blander sig gerne i den offentlige debat til kamp for bæredygtighed, ligestilling og dansk iværksætteri. Hun har formået at skabe millionomsætning med nogle imponerende vækstrater. Og var lynhurtig til at nytænke sin forretningsmodel under nedlukningerne.

I fællesskab med topchefer fra Danish Crown, A.P Møller-Mærsk, Novo Nordisk og SAS blev Frederikke på baggrund af sin store succes og vilje til at gå nye veje, udnævnt som formand for Erhvervsministeriets Genstartsteam for Mode og Tekstil. Her skal hun være med til at sparke branchen i gang igen efter pandemien.

Made in Køge-prisuddeling

Connect Køge sætter med prisuddelingen Made in Køge hvert år fokus på alle de mange dedikerede og dygtige mennesker, der findes rundt omkring i Køgeområdets driftige virksomheder. Der gives med i alt fem priser et skulderklap til en knivskarp kollega, et fantastisk team, et fedt lokalt initiativ, en kreativ iværksætter og en ambitiøs eksportvirksomhed, som har præsteret en ekstraordinær indsats i året der gik.
Læs mere om prisuddelingen Made in Køgewww.connectkoege.dk 

Connect Køge følger myndighedernes løbende anbefalinger og gældende restriktioner i forbindelse med COVID-19.Vi tager derfor vores forholdsregler og igangsætter nødvendige initiativer for at mindske smittespredning i forbindelse med arrangementet.

Der vil blive taget foto og film under arrangementet, og du har med din tilmelding givet samtykke til, at vi må bruge disse som led i vores markedsføring.

Arrangør

Styrker erhverv og turisme i Køgeområdet!

Lokation

Tapperiet Tapperiet, Søndre Badevej 1, 4600 Køge

Headliner

Jim Lyngvild
Iværksætter og kunstner
Frederikke Antonie Schmidt
Designer og founder af Roccamore

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .