Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Nytårsmatiné med Second Line Jazzband i Borup Kulturhus på Midtsjælland

Afholdt event

Nytårsmatiné med Second Line Jazzband i Borup Kulturhus på Midtsjælland

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

28 jan 2024 kl. 16:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Nytårsmatiné med en lille servering.

Second Line Jazzband fra Gøteborg i Sverige startede deres karriere allerede tilbage i 1989 og på det tidspunkt var de fleste af bandets medlemmer teenagers. Der er i dag stadig tre af bandets oprindelige seks medlemmer tilbage.
Second Line Jazzband har hurtigt etableret sig som et af Europas mest populære traditionelle jazzbands og har spillet på de fleste klubber og festivaler og har medvirket i både TV- og radio-udsendelser i lande som Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Frankrig, Schweiz, Holland, Belgien, England, Irland, Skotland, Litauen og selvfølgelig i Sverige.
Orkestret har udgivet 15 Cd’er, hvoraf den seneste “30 Years Anniversary” kom på markedet i august 2019.
Second Line Jazzbands popularitet skyldes musikernes store formåen til
at skifte stilarter, repertoire og musikalske retninger under en koncert
og samtidigt være tro mod den New Orleanske inspirerede stil bandet har.
Bandet er i konstant udvikling og repertoiret spænder fra alt mellem
Bunk Johnson og Kid Ory til Bob Dylan, via Louis Prima og Irving Berlin. Krydret med blues og gospel, skaber disse – endnu relativt unge – musikere en energi som man sjældent forbinder med den traditionelle jazz.
Second Line Jazzband har gjort sig kendt som et fantastisk live band hvilket må skyldes den enorme glæde og intensitet de spiller og møder publikum med. Derfor er bandet også mange steder blevet publikums favoritter og har lavet publikums rekorder gang på gang.
Bandet turnerer meget og har gennem årerne haft besøg af gæste artister, så som Lillian & Tricia Boutté, Anti Sarpila, Miriam Mandipira, Orange Kellin, Roy Williams, Marilyn Keller, Phil Mason og Isabella Lundgren mfl.

Second Line Jazzband består af:
Klas Nilsson -trompet & sang
Niklas Carlsson – trækbasun & sang
Olof Skoog – saxofoner, klarinet & sang
Hampus Andersson – gitarr
Per Bach – kontrabas
Johan Horner – trommer

Lokation

Borup Kulturhus, Møllevej 2, 4140 Borup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .