Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Nytårsmenu TO GO

Afholdt event

Nytårsmenu TO GO

Fra DKK 295,00

Sted

Dato

31 dec 2022 kl. 14:00 - 16:00

Beskrivelse

Lækker 3-retters Nytårsmenu TO GO

Forret
Cremet hummer bisque med grillet tigerejer - hertil hjemmebagt brød

Hovedret
Tournedos af oksemørbrad med reduceret rødvins sauce. Hertil kartoffel gratin, og årstidens smørstegte rodfrugter.

Dessert
Luftig chokolademousse serveret med råsyltede skovbær.

Pris: 295 kr. pr. pers.

Vores 3 retters nytårsmiddag er specielt sammensat af vores dygtige køkkenchef, så I blot skal koncentere jer om at have en fantastisk aften. 
Vi glæder os til at bidrage med lækker mad til jeres nytårsaften.Der medfølger en guide, så I selv kan anrette i jeres eget køkken. Menuen skal hentes i Frederiksbergs Hallens cafe på Jens Jessens vej 20, 2000 Frederiksberg mellem kl. 14 og 16.

Lokation

Frb Selskabslokaler, Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer