NYTÅRSRETREAT - NATUREN, KROPPEN & SJÆLENS STEMME

Krokshult, Ryd
29 dec 2021 kl. 14:00
02 jan 2022 kl. 14:00
Billetter DKK 6.100,00 - DKK 7.600,00
Billetter DKK 6.100,00 - DKK 7.600,00

 

NYTÅRSRETREAT 2021/2022
NATUREN, KROPPEN & SJÆLENS STEMME 

BALANCED.DK  

BALANCED RETREAT 

Anne Mette Buch Bertelsen 


NYTÅRSRETREAT 2021/2022
NATURENS, KROPPEN & SJÆLENS STEMME

5 magiske dage ved Skoven Kalder i et hjertevarmt fællesskab


Et retreat er et refugium og et helle – et sted hvor telefonen slukkes og sanserne tændes. Et sted hvor naturen, kroppen og sjælens stemme er i centrum. Afslut 2021 i et meditativt og hjertevarmt fællesskab i naturens vinterkraft. ”Dans” kærligt farvel til gamle cirkler og skab rum til nye bevægelser og intentioner for 2022.

Retreatet er primært kropsligt og sanseorienteret, samt en holistisk tilgang til menneskets livskraft og vores samspil med naturen. Vi bevæger os ind i 3 niveauer af forbundethed: selvet, fælleskabet og naturen. Med naturen som vores vigtigste læremester undersøger vi livets cyklus og dansen med lyset, mørket og livskraften.

I vinterens visdom vandrer vi stille i skovens vildnis, samles om bålet under stjernerne, mødes i sjælens sang og saunaens varme ved den smukke sø. Vi er på rejse med kropsbevidstheden og går på opdagelse i kroppens sprog i et meditativt, stille og dansende bevægelsesunivers. Gennem yoga, åndedrættet, meditation, sang og fri bevægelse lader vi kroppens celler hvile, sanse, danse og skaber åbninger til fornyet livsenergi og hjertets kraft. Vi træder ind i stilheden og et univers af magisk lyd med musik, trommer, chimes og et væld af sanselige toner. Vi undersøger, hvordan vores liv kan fyldes med endnu mere livskraft - hvad enten det er, at styrke, forvandle, afslutte, heale eller fejre noget vigtigt i livet. Bliv en del af et nytårsrefugium, hvor der er rum og ro til at sanse din kropsbevidsthed, lytte til sjælens stemme, samle kraft i naturen – og i et hjertevarmt fællesskab.

På 5 dages Nytårsretreat får du:
* Nærende rammer & smukt vildnis ved Skoven Kalder
* Ritualets magiske forvandlingskraft
* Saunagus ved den smukke sø
* Dans & Bevægelse (simplet - for alle)
* Meditation, Åndedræt & Yin/Flow Yoga
* Musik, Lydunivers & sange om naturen
* Kropsligt energiarbejde (bl.a cranio sakral)
* Meditative stile vandringer i det svenske vildnis
* Intro til Animisne  & Naturens visdom
* Blive med mørket & dansen med livet cyklus
* Kort udesidning ved solnedgang
* Bål & sang under stjernehimmel
* Sund og lækker øko vegetarmad
*Nytår i et hjertevarmt fællesskab

Retreatet danner rammen om en naturnær oplevelse, hvor vi henter inspiration fra forskellige traditioner og udforsker praksis og ritualer inde og i naturens vinterkraft. Vi retter fokus på hvordan vi kan bruge naturen, som læremester i at leve til fulde – hvor livsgejst, mørkets og lysets visdom kan sameksistere. Naturen kan hjælpe os med at åbne for et større perspektiv – som kan bringe mere taknemmelighed, ydmyghed og kærlighed til livet. Måske endda lade en mængde frygt og smålighed blive løftet af vores skuldre, når vi forbinder os til at vi er en del af et større kredsløb. Vi introducerer forskellige måder at åbne for naturens rum, - sanse og lytte til naturens stemme og hvad den vil fortælle os. 

Vi vil undersøge hvordan naturens helhed kan hjælpe os med at rodfæste vores egen indre helhed.Med inspiration fra bl.a. Bill Plotkins "Soulcraft- growing with nature, body and soul as our primary guide", bliver du introduceret til forskelligt "sjæle-håndværk”. Alt sammen praksis og ritualer, der vil hjælpe dig til at lytte til naturens og sjælens stemme. Din sjæl er så unik som dit fingeraftryk, som danser med dig på en individuel måde. Retreatet er for dig, der gerne vil forstærke kontakten til dig selv, et sundt balancepunkt og lytte til sjælens stemme, samt dine drømme og intentioner, som kan fremelskes i en individuel og fælles opdagelsesrejse.

Du inviteres til et åbent verdenssyn, hvor videnskab og spiritualitet sagtens kan gå hånd i hånd – og hvor vi gør vores bedste for at skabe et rum, hvor vi kan tænke, tale og bevæge os frit og trygt. Afslut 2021 med rum og ro til at skabe plads til nye bevægelser for 2022– i et hjertevarmt fælleskab i naturens helle.


TID
5 dage og 4 overnatninger ved Skoven Kalder i Sydsverige
* Ankomst: Onsdag 29. december 2021 kl. 13-14
* Afrejse: Søndag 2. januar 2022 kl. 14.00

PROGRAM
En dag veksler mellem disse sessioner
8-9: Morgenpraksis: yoga/bevægelse/meditaiton
9-10: Morgenmad
10-12: Meditation/dans/lydunivers
12-16 Pause: frokost/gåtur/hvile
16-18: Saunagus ved søen
18-20: Aftensmad
20-21: Yin Yoga/Kropsligt energiarbejde

Nytårsaftensdag: eftermiddag: tid til kontemplation & aften: fælles nytårsceremoni
Nytårsdag 1/1 –formiddag meditativ vandring i naturen (i stilhed til 18)
Skriv til mig, hvis du vil have tilsendt hele programmet: hello@balaned.dk


Max 16 deltagere

SKOVEN KALDER
Retreatet foregår i vidunderlige omgivelser i de svenske skove ned til en skøn sø. Det er basal luksus på en smuk ødegård, hvor vi bor i små hytter rundt omkring i skoven. Du skal ud på 50-200 meters gåtur, når du skal fra din hytte og i bad/ toilettet. Måltider og undervisning er i hovedhuset. Stedet er helt unikt og nærende for alle sanser. Skriv til mig, hvis du vil have tilsendt flere billeder; hello@balanced.dk


PRISEARLYBIRD (TIL 4. NOVEMBER 2021) (SPAR 500 KR)

  • 3 PERS VÆRELSE: 6100 kr (kun earlybird) 
  • 2 PERS. VÆRELSE: 6400 kr
  • ENKELTVÆRELSE: 7100 kr

*SYGEMELDT/STUDERENDE & tidligere deltagere på retreat med Anne Mette/Balanced.dk - 1000 kr i rabat - skriv til mig: hello@balanced.dk - kun 4 pladser! 

EFTER 4. NOVEMBER 2021

  • 2 PERS. VÆRELSE: 6900 kr
  •  ENKELTVÆRELSE: 7600 kr

*SYGEMELDT/STUDERENDE & tidligere deltagere på retreat med Anne Mette/Balanced.dk - 1000 kr i rabat - skriv til mig: hello@balanced.dk - kun 4 pladser!

'

Specialkost: 350 kr (ved særlige allergier)

TILMELDING, & PRAKTISK
Se link til betaling øverst i eventet
* Prisen dækker fuld forplejning i 5 dage og 4 overnatninger, undervisning, lån af yogaudstyr, smukt sted at bo og lækker vegatar økomad. Prisen dækker ikke transport.Gebyr; der er et billetgebyr hos billetto , hvis du ønsker at spare det, kan du overføre på konto.Skriv til: 20747922/hello@balanced.dk

* Kontakt mig hvis du har brug for en ordning mht. betaling (f.x i 2 rater), så finder vi en løsning. (hello@balanced.dk) * Tilmelder I jer to sammen, så skriv i tilmeldingen, at I gerne vil sove sammen.
Ved afbud betales 1/3 af beløbet tilbage – eller du kan finde en ven, der tager med på retreatet i stedet for dig. Hvis der findes en venteliste, kan du overføre din plads mod et adm.gebyr på 350 kr.

COVID 19
Hvis retreatet aflyses af arrangøren pga. covid19, får du refunderet det fulde beløb af din billet.
Vær venligst selv obs ift. din arbejdsgiver og evt. særlige krav ved rejser

VED TILMELDING
Ved tilmelding skriv venligst til: hello@balanced.dk
Skriv gerne eller fortæl os ved opstarten af retreatet, hvis der er noget vi bør vide omkring skader, sygdom eller andet (f.x stress-sygemelding, knæskader, epilepsi eller andet). Deltagelse på retreatet er på eget ansvar – både ophold og undervisning. Balanced fraskriver sig ethvert ansvar i forbindelse med sygdom, skader o.lign.
***************************************

TRANSPORT
”Skoven Kalder", Blekinge, Sydsverige.
”Skoven Kalder” ligger 2,5 times kørsel fra KBH i bil
(ca. 7 km fra byen Ryd og 35 km fra Karlshamn)
Adresse sendes ved tilmelding.

BIL
Vi opfordrer til samkørsel i biler mellem deltagerene. Når du er tilmeldt får du tilsendt mail med info, hvor det er muligt at arrangere kørsel med de andre deltagere. Har du en bil og vil dele benzin/bro udgifter, kan kørslen frem og tilbage gøres for ca. 200 kr. pr person, hvis I er 4 i bilen.

TOG
Fra Kbh-Mörrum st (2,5 time)
Fra Möorum st. bliver du enten hentet i bil eller vi arrangerer samkørsel med minibus/taxa, hvis der er mange med tog. Når du er tilmeldt sender jeg mail rundt omkring tidspunkter for ankomst/afrejse med tog Find billetter på: www.SJ.SE


UNDERVISER
Anne Mette Buch Bertelsen
Min inspiration er naturen, kroppen og sjælens stemme, som vores primære guide til bevidst nærvær og livskraft, samt erfaringer og praksis, der bygger bro over tid mellem kulturer -
Siden 2015 har jeg arrangeret retreats i nærende natur i Danmark og Sverige, samt en bred vifte af forløb, kropsterapi og 1:1 rådgivning. Uddannelser er fra ind- og udland, bl.a. Esalen Institute i Californien. 20 års bevægelsesbaggrund og 15 års undervisningserfaring. Dansen er største passion gennem 20 år, - meditation og yoga blev en del af mit liv i 2011. Vigtige læremestre indenfor naturfolk og shamanisme er: Anette Høst & Sandra Ingermann – og mange fler! Den røde tråd er også erfaring og uddannelse indenfor HR (Cand. Soc. HRM), teamledelse og undervisning, samt rådgivning & coaching. Men et vendepunkt i livet blev til et nyt udgangspunkt - derfor blev HR for mig til Human Retreat!
Spørgsmål - ring eller skriv til Anne Mette:
20747922/hello@balanced.dk (skriv venligst en sms, hvis du vil ringes op...)Egne ord fortæller ikke helt så meget som Marias oplevelse på retreat på Sjövik i 2016:
“Det har været så ubeskrivelig godt. Jeg havde ikke rigtig forventninger til opholdet, men jeg var blæst væk, da jeg kom og blev taget så godt imod af så dejlige og varme mennesker. Der var tid og plads til at være sig selv alene og sammen med andre. Yogaen var helt fantastisk og der var meditation og saunagus som medvirkede til endnu mere ro og fornyelse af ens energi. Jeg kom hjem med en masse ro og har efterfølgende implementeret meditation i min hverdag. En oplevelse jeg aldrig glemmer.”
Maria


Find alle events på facebook/insta:
BALANCED RETREAT
BALANCED.DK

Profile picture
Anne Mette Buch Bertelsen - BALANCED.DK

* Find links til alle events & retreats

https://msha.ke/balancedretrea... 

& på facebook

BALANCED RETREAT 
https://www.facebook.com/Balan...

Glæder mig til at se dig!

Anne Mette

eventet sluttede

NYTÅRSRETREAT - NATUREN, KROPPEN & SJÆLENS STEMME

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke