Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Indlæser.....

 
 

Populære events

OAFx Arkitektur og teknologi mellem by og havn – minikonference på EAL

Afholdt event

OAFx Arkitektur og teknologi mellem by og havn – minikonference på EAL

Fra Gratis

Sted

Dato

08 maj 2018 kl. 16:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

I et af de store byomdannelsesområder i Odense har Erhversakademiet Lillebælt bygget en helt ny erhvervsskole.

Kom og se skolen, hør om byomdannelsen og oplev nye forbindelser mellem teknologi og arkitektur. Potentialet i forhold til transformation af eksisterende arkitektur, digitalt design, produktion og produktivitet i byggesektoren er fokuspunkterne i dette temaarrangement Odense Kommune, Transformation & Strategi fortæller om byomdannelsen ved EAL og City Campus. Odico, en lokal banebrydende forskalnings- og teknologileverandør fortæller om anvendelsen af nye teknologier i byggebranchen Robot At Work giver indblik i en ny metode med anvendelse af robotteknologi, som gør det muligt for håndværkere at udføre unikt design og arkitektur direkte på nye og eksisterende bygninger. EAL demonstrerer og fortæller hvordan Virtual Reality anvendes som et læringselement på Konstruktøruddannelsen i Odense.

Arrangementet er gratis.

Arrangør

CAFx is a platform for research, discussion and dissemination of architectural and urban challenges.

Lokation

Erhvervsakademiet Lillebælt Erhvervsakademiet Lillebælt, Seebladsgade 1, 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .