OBS: Ny tid!! Operamonologen “La Voix Humaine”, Poulenc med sopran, Anna Carina Sundstedt & pianist, James Sherlock

eventet sluttede

OBS: Ny tid!! Operamonologen “La Voix Humaine”, Poulenc med sopran, Anna Carina Sundstedt & pianist, James Sherlock

Billetter fra DKK 100,00

Sted

Dato

23 aug 2021 kl. 19:00 - 20:00

Beskrivelse

Poulencs opera, La Voix Humaine, er en 1-akts-opera med kun én sanger på rollelisten: Elle.

Ved denne semistagede koncert synges rollen af sopran, Anna Carina Sundstedt.
Pianist James Sherlock indleder med Poulencs pianostykke, “Mélancholie” og herefter venter Elle en telefonopringning fra sin elsker. Efter et par forstyrrelser på linjen får de endelig fat på hinanden og samtalen bliver meget afgørende for deres relation. Elle forsøger på alle måder at holde live i samtalen - så længe som muligt. Elle føres igennem et hav af følelser og med Jean Cocteaus fremragende tekst og Poulencs smukke, intense musik, vil man som publikum føle sig som en mere eller mindre frivillig flue på væggen i en kvindes private kærlighedsdrama. 
Operaen synges på fransk.

Øvrig info: De to kunstnere skulle have opført operaen på Den Fynske Opera med premiere d. 12. marts, men pga Corona-restriktionerne blev det ikke muligt at invitere publikum indenfor. Istedet blev der optaget en video, som fik strålende anmeldelser:

Brian Bo Jensen, Ascolta

“der skal noget til for at yde James Sherlocks klaverspil retfærdighed, så den musikalske side af opsætningen er alene værd at bruge tid på. Poulencs orkesterpartitur lader sig glimrende erstatte af én pianist, men Sherlocks tempo, indlevelse og fraseringer føjer alligevel orkesterets farver til, og man nyder, at han får lov til at indlede med netop ”Mélancholie”. Dertil kommer Anna Carina Sundstedts lysende, skære sopran. Ubesværet styrer hun gennem stormvejret af følelser i de tre kvarter, operaen varer – musikhistoriens længste lied eller chanson – og hun nuancerer alt fra irritation og ængstelse til vrede, frygt og fortvivlelse med lette toneskift og stor styrke.”

Søren Schelling, Operascenen

“Anna Carina Sundstedt leverer en fremragende og hjertegribende præstation i Den Fynske Operas filmforestilling, men også pianist James Sherlock imponerer, og man savner aldrig Poulencs orkester.”

Med denne semi-stagede fremførelse af La Voix Humaine vil Anna Carina Sundstedt hente inspiration i den instruktion hun modtog på Den Fynske Opera af operainstruktør, Freja Friberg Lyme. Anna Carina Sundstedt og James Sherlock glæder sig meget til at kunne spille for et publikum og siger samtidig et stort tak til Slots- & Kulturstyrelsen for midler til at realisere denne koncertopførelse.

Yderligere info: 

mail@annacarinasundstedt.com

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads KoncertKirken Blågårds Plads, KoncertKirken, Blågårds Plads, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .