obs - Udsat - Syltetid og Masterchefmenu på Cafe Tre Konger

Event aflyst

obs - Udsat - Syltetid og Masterchefmenu på Cafe Tre Konger

Billetter fra DKK 110,00

Sted

Dato

26 sep 2016 kl. 17:00 - 19:45

Beskrivelse

Arrangementet er udsat!

I efteråret bugner det med gode fødevarer både i haverne og i naturen. Hvis du har overskud af friske råvarer eller syltede sager så tag dem med på Cafe Tre Konger. Bytte, sælge, smage

Derefter tilbereder kokken på Tre Konger det måltid, som FruGrøn har fremstillet i konkurrencen om at blive årets Masterchef (TV3). Menuen er komponeret af årstidens lokale og vilde råvarer.

I forbindelse med spisningen er der smagsprøver og oplæg og erfaringsudveksling om opbevaring og syltning af efterårets lækre fødevarer.

For dem, der har lyst er der en gåtur på Flommen, hvor vi samler urter og ser de kødfyldte Galloway, der græsser lige ude på vores marker. Tillykke til Sorø Kodriverlaug, der fejrer 10 års jubilæum i år.

Mødested Kl. 17 ved Cafeen

Kl 18:30 Spisning og vilde smagsprøver Cafe Tre Konger

Pris: 220kr - Børn ½ pris – læs mere i på SPISSORØ.dk

Køb billet: Billetto, mail/SMS/mobilpay senest 25/9

Anne Grete Rasmussen, idemager@gmail.com, 20652065

Arrangeret i samarbejde med: Café Tre Konger, FruGrøn

Lokation

Café Tre Konger, Østergade 3, 4180 Sorø

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .