Odder - klarsynsaften med Karina Graabæk

eventet sluttede

Odder - klarsynsaften med Karina Graabæk

Sted

Dato

14 jun 2022 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Klarsyn - En aften i åndernes selskab.

Det clairvoyante medium Karina Graabæk afholder en aften med den åndelige verden. 

Karina vil denne aften formidle kontakt mellem vores kære, der ikke længere er hos os i den fysiske verden, og til nogle af deltagerne. Hun giver en beskrivelse af personerne fra den anden side, så du ikke er i tvivl, hvis en af dine kære fra den anden side er tilstede, og der vil være beskeder fra den åndelige verden.

En aften med Karina indeholder masser af kærlighed, seriøsitet, god og positiv energi, og der er plads til både smil, latter og tårer.

Karina arbejder til dagligt som clairvoyant og medium med base i Mårslet syd for Århus. 

Læs mere om Karina på https://karinagraabaek.dk  

Dørene åbnes kl. 18.30
Er der flere billetter sælges disse ved indgangen.

Arrangør

Lokation

Pakhuset Pakhuset, Banegårdsgade 5, 8300 Odder

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .