Odense Beer walk

Odense Beer walk

Fra DKK 220,00

Sted

Flere tidsrum

31 marts 2023 - 17 november 2023

Beskrivelse

ODENSE BEER WALK 2023

Datoer:

31/3

28/4

26/5

30/6

29/9

20/10

17/11

Info:

Du køber din billet, og derefter kan du gå påopdagelse hos nogle af byens bryghuse, cafeer, restauranter og værtshuse.

Prisen er 220 kr., og udløser 6 craft beer øl á 0,3 liter.

Du starter på Anarkist, hvor du vil få udleveret armbånd, en flyer samt din første øl!

Herefter bevæger du dig rundt blandt stederne, hvor du vil møde værterne der er med til at guide dig i hvilke special øl du kan prøve!

Praktisk

Du ankommer i løbet af dagen fra kl. 12.00, og så har du egentlig den tid du har lyst til, til at komme rundt de forskellige steder. Så tidspunktet er ikke en starttid men tidspunktet hvorfor du kan hente dine billetter og få skænket din først øl hos Anarkist. 

Dette er ikke en bordreservation og der kan være fyldt på tidspunkter de forskellige steder.
Ønsker du en bordreservation skal du kontakte det enkelte sted.

BEMÆRK! Du skal selv holde øje med åbningstiderne de forskellige steder.

Deltagende steder:

 • Café Biografen
 • Anarkist
 • Kick Off
 • Sir Club
 • Ryans 
 • Lørups

Arrangør


Anarkist Brewing er, med vores konstante nysgerrighed, opdagelseslyst og troen på, at vi kan gøre tingene bedre, et mikrobryggeri, der nedbryder konventionerne inden for ølbryggeri. Mest af alt fordi vi ganske enkelt ikke kan lade være.

Vi huser alt fra Comedy Nights, koncerter til musikalske fortællinger og et hav af ølsmagninger i samarbejde med mange andre danske bryggerier!

Lokation

Anarkist | BEER & FOOD LAB, Albanigade 20, 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på
Oplev Mere