Spring til hovedindhold

Off-grid el kursus

Off-grid el kursus

Fra DKK 800,00

Sted

Dato

16 aug 2024 kl. 10:00 - 15:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Er du træt af at betale for meget for strømmen? Har du lyst til at være selvforsynende med elektricitet? Kom på kursus hvor vi gennemgår mulighederne for at være selvforsynende med elektricitet. Vi kommer til at snakke om solceller, vindmøller, batterier, invertere, laderegulator, kabelteori, sikkerhed og lovgivning. Du bliver klædt på til selv at kunne dimensionere din egen elforsyning. Det er ikke nødvendigt at have erfaring med el. Vi starter helt fra bunden.

Kurset vare i 4-5 timer og der bliver serveret vegetarisk frokost samt kaffe og kage.

Til slut bliver der mulighed for at komme rundt på Grobund og se de mange byggeprojekter vi har gang i.

Har du spørgsmål så kontakt Jonas på tlf: 42253269

smaaBYG.nu

Facebookside

Facebookgruppe

Instagram

Arrangør

Lokation

Grobund, Kaarsbergsvej 2, 8400 Ebeltoft

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori