spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Offer? Nej tak!

Afholdt event

Offer? Nej tak!

Fra DKK 595,00

Sted

Dato

06 maj 2018 kl. 12:00 - 17:00

Beskrivelse

Selvforsvar for kvinder!

Føler du dig utryg, når du færdes alene ude om aftenen, når du skal stille cyklen i kælderen eller være alene hjemme?
Ønsker du at blive bedre til lære egne grænser at kende, at sige effektivt fra og være i stand til at forsvare dig selv, når det gælder?
Ønsker du at styrke dit selvværd og din personlige sikkerhed?

Så er dette unikke 5 timers selvforsvarskursus (kun for kvinder) en rigtig god investering for dig / din datter / din veninde m.fl.
Programmet indeholder både foredrag og praktisk træning og er skræddersyet specifikt til piger/kvinder. Og du behøver ingen tidligere selvforsvars erfaring!

På dagen vil du bl.a. lære:

  • At kende dine egne grænser, at sætte grænser og sige tydeligt fra
  • At aflæse de signaler, der typisk kendetegner optakten til et overgreb, samt effektive modforanstaltninger
  • At forsvare dig med simple værktøjer som råb, bid, kradse, slag og spark
  • At handle hurtigt og effektivt i en overfaldssituation i stedet for at blive lammet

At kunne sige fra og sætte grænser kan være afgørende for, om en situation udvikler sig i negativ retning. Desværre er dette meget svært for mange piger og kvinder, der i alt for høj grad lever op til at være den stille pæne pige, som vores kultur og opdragelse lægger op til. Det skal der laves om på!

At vide at man KAN forsvare sig, hvis et overgreb udvikler sig fysisk, giver selvtillid og tryghed. Derfor undervises der i effektive og realistiske handlemønstre og teknikker, der tager udgangspunkt i de mest anvendte typer angreb. De valgte forsvarsteknikker er grovmotoriske og simple, så alle kan lære dem hurtigt – og ikke mindst bruge dem i en virkelig situation, hvor du vil være maksimalt stresset og fyldt med frygt.

Under den praktiske træning er tillid og tryghed i højsædet, hvorfor der tages udgangspunkt i deltagernes individuelle formåen og mod på at flytte grænser.
Træningen vil indeholde realistisk scenarietræning, hvor både de indlærte værktøjer til at erkende faresignaler tidligt, og reagere effektivt på disse, vil blive trænet, lige som du vil få mulighed for at forsvare dig realistisk mod en overfaldsmand (der er iført beskyttelsesudstyr).

Instruktør: Henrik Frost.
Henrik har arbejdet i Politiet i mere end 20 år og undervist i nærkamp i Politiet de sidste 14 år. Han har specialiseret sig i realistisk selvforsvar og underviser ud fra de samme læringsprincipper, som anvendes i Politiet og Forsvaret. Han har mere end 30 års kampsportserfaring, over 25 års undervisningserfaring og er bl.a. indehaver af 7. Dan i Taekwondo.

Deltagerkrav: Alle piger/kvinder fra 14 år kan deltage.
Du kan deltage uanset din form og eventuelle fysiske handicaps, og du skal ikke kunne selvforsvar i forvejen.

Påklædning: Afslappet træningstøj. Indendørs sko eller bare tæer.

Læs mere om kurset på Forsvardigselv.dk

Udpluk af anmeldelser fra tidligere kvindekurser:

Anette Fausbøll har anmeldt Selvforsvar for kvinder5 stjerner

24. februar kl. 22:37 ·

Det var fremragende!!! Det var super fedt (og sjovt), - og jeg vil på det kraftigste anbefale det til alle de kvinder (dem, jeg kender og alle de andre medsøstre også) og især dem med døtre i teenageplus alderen..... Det var virkelig lærerigt, - og man fik lov til at gå amok på 3 mænd i beskyttelsesudstyr. Vi lærte at skrige, markere, sige eftertrykkeligt fra, kæmpe os fri og være i stand til at flygte bagefter uanset hvad. Du behøver ingen kampsportstræning og tiden flyver afsted. Alle har det i sig!!! Det er fantastiske kompetente og dygtige undervisere!!! Tak fordi jeg måtte være med. Hilsen en mor på 45 (uden kampsportstræning, håbløs kropskoordinering men med masser af godt humør og lærelyst!!!)

Susanne Hedegaard Jensen har anmeldt Selvforsvar for kvinder5 stjerner

28. januar ·

Jeg var afsted med mine to voksne døtre og min veninde.
Det var et super godt kursus i selvforsvar med god kombination af teori og praksis... og surprise-attacks.

Du havde et lærerigt oplæg, som fangede os lige fra start. Derudover en super intro til den praktiske del, så man egentlig ikke følte, at noget var “farligt” at prøve, tværtimod gav det energi til at turde at prøve lidt mere.

Stærkt af de, der delte deres oplevelser.

Jeg har personligt taget meget med herfra og er klar til et nyt level, hvis/når der kommer et nyt kursus på et tidspunkt.

Så igen tusinde tak for et super godt kursus og held og lykke i Kbhv. �

Kirstine Joo Andresen har anmeldt Selvforsvar for kvinder5 stjerner

25. februar kl. 20:31 ·

Jeg var i går til Henrik Frosts selvforsvar kursus for kvinder, og jeg kan kun give det mine varmeste anbefalinger. Det var en rigtig god kombination har teori og praksis. Hvis man ligesom mig går og er bange når man går alene hjem i mørket, vil jeg mene at dette vil ændre sig efter 5 timer på dette kursus. Det har det i hvert fald gjort for mig. Det var så lærerigt både fagligt og personligt. Tak for et godt kursus!

Læs flere anmeldelser m.m. på Facebooksiden: Selvforsvar for kvinder - mærkesag.

Arrangør

Forsvardigselv.dk tilbyder effektiv og realistisk selvforsvarstræning samt foredrag om selvforsvar til private, firmaer, klubber, foreninger m.m.

Lokation

Idrætshuset, Store sal Idrætshuset, Store sal, Gunnar Nu Hansens Plads 5, 2100 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .