OILLY WALLACE & JOHANNES WAMBERG DUO

eventet sluttede

OILLY WALLACE & JOHANNES WAMBERG DUO

Billetter fra DKK 125,00

Sted

Dato

06 jul 2021 kl. 17:00 - 19:00

Beskrivelse

Oilly Wallace (f. 1996) og Johannes Wamberg (f. 1991), som begge er blevet hyldet som to af de største unge talenter på den danske jazz scene lige nu. De har kendt hinanden i årevis og har et helt særligt, symbiotisk sammenspil. I oktober 2016 udgav de den anmelderroste debut-LP "Easy Living" på det nye vinylpladeselskab Unity Rec, som forøvrigt var en de mest afspillede plader på P8 jazz. De har været i studiet igen og der vil snart lande en ny plade. Om pladen siger de: "Vores nye plade er produktet af et års arbejde i studiet, hvor vi har forfinet vores samklang og repetoire, og forfulgt den fortælling der ligger i vores musikalske vision. Man kan sige, at vi har skåret ind til benet og er gået dybere ind i vores egen lyd."Denne eftermiddag vil de to unge herrer endnu engang fordybe sig i musikken og spille en blanding af original musik og gamle evergreens.In October 2016 they released their critically acclaimed debut LP, ‘Easy Living’, which was one of the most played records on Danish Radio P8 Jazz and they have now been in the studio yet again and a whole new record, consisting of their own compositions, alongside carefully selected standards, now finally sees the light of day, here in October 2020, by way of April Records. This new album is entitled ‘Mosaïque’ and is produced by Oilly Wallace, Johannes Wamberg and Jonathan Bremer and is recorded at Bremer’s Voodoo Bug Studios.

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København V

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .