eventet sluttede

Okkyung Lee (KR) på Musikefterskolen i Humble

DKK 75,00

Sted

Dato

31 aug 2021 kl. 20:00 - 21:00

Beskrivelse

Koncert d. 31. august 2021 kl. 20:00

Musikefterskolen i Humble er stolte af at kunne præsentere den sydkoreanske cellist, improvisatør og komponist Okkyung Lee, som spiller koncert på Musikefterskolen i Humble d. 31. august 2021 kl. 20:00.

Okkyung Lee har siden 2005 udgivet 8 soloplader i eget navn samt medvirket på et hav af collaboration-plader, herunder samarbejder med John Zorn, Laurie Anderson, Kim Gordon, Swans, Evan Parker, Thurston Moore og mange flere. Lees musik bevæger sig imellem adskillige genrer, herunder improvisation, noise, jazz, klassisk vestlig musik og traditionel såvel som populær sydkoreansk musik. Lee er kendetegnet ved sin særdeles eksperimenterende tilgang til musikken, der får celloens lyd ud i uvante soniske landskaber, der altid overrasker og forundrer.

Koncerten er åben for alle interesserede. Billetter skal købes på forhånd, og der skal fremvises gyldigt coronapas for alle koncertgæster ved ankomst. 

Billetpris: 75 kr.

Arrangør

Lokation

Musikefterskolen I Humble Musikefterskolen I Humble, Hovedgaden 21, 5932 Humble

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .