Økosamfundet Grobund - Steen Møller og Cathrine Dolleris fortæller

17 mar 2018 kl. 13:00 - 17:00

August Krogh Bygningen, Universitetsparken 13, 2100 København


Lørdag d. 17 marts får DN København Ung æren af at gæste Steen Møller (Grobund initiativtager) og Cathrine Dolleris (Permakultur Danmark).

De vil give os et indblik i hvorledes det er muligt at skabe et nyt livsgrundlag, hvor vi arbejder med naturen, i kredsløb og helheder uden at skabe affald. Et livsgrundlag vi bygger sammen i fællesskab, der kan ændre verden og tage hånd om vores tids udfordringer omkring klimaforandring, tilhørsforhold og økonomi.

Steen Møller fortæller om Grobund og det at bygge uden at skabe affald. Grobund er et storstilet projekt om Grønt Iværksætteri, Off-grid Byggeri, Landbrug, Kultur, Kystkultur, Sport, Familieliv og Fællesskab på Djursland.

Cathrine Dolleris giver os et indblik i nogle af de tanker og ideer, der ligger bag Grobund. Hun deler ud af sine erfaringer med permakultur og bæredygtig livsstil. Hendes historie tager os med til Vietnam og omkring økolandsbyen Friland, ud i haven og landbruget, og ind i det økologiske byggeri.

Vi sætter stemningen med kaffe og kage kl. 13 ude foran det store auditorie (Auditorie 01) i August Krogh bygningen.

Dagen afsluttes med et glas cider, som bliver leveret af folket fra #Ciderrevolution.For endelig tilmelding til arrangementet købes en billet på billetto, det koster en flad rund 20'er - et symbolsk beløb som tak til Steen og Cathrine.

Vi glæder os til at se jer til en inspirerende og hyggelig dag.

Billet

Salg lukket