Oktoberfest 2023

Oktoberfest 2023

Fra DKK 470,00

Sted

Dato

23 sep 2023 kl. 16:00 - 23:59

Beskrivelse

Oktoberfest på Halgodt

Den hyggelig og festlige tradition med Oktoberfest fortsætter når det helt nye Halgodt står klar i 2023. Det er og bliver årets vildeste, sjoveste og mest sociale fest i Skovshoved og Gentofte kommune. Har du ikke allerede været med til en Oktoberfest på Halgodt så bør du overveje om ikke du skal deltage. 


Det bliver Oktoberfest i de helt nye Halgodt forsamlingshus på havnen. Og sikke en fest det bliver for i det nye forsamlingshus får vi plads til flere gæster end tidligere. Og med tanke på tidligere års stemning og fest, så er der skænket op i det store ølglas til, at dette års Oktoberfest bliver den største og sjoveste fest i Skovshoved nogensinde fyldt med glade og festlige mennesker.

Der vil blive danset på borde og bænke, der bliver sunget så taget på det nye Halgodt løfter sig, og selvfølgelig vil vores fantastiske DJ Mehlhorn Hansen, smide om sig med tyske Oktoberfest slagere, og det nye forsamlingshus vil fyldes med dansekæder, og siddende robåde på dansegulvet.

Oktoberfest på Halgodt er en meget populær begivenhed. En begivenhed der altid er udsolgt på dagen. Så køb din billet i god tid så du ikke går glip af denne fest. Måske er det årets julegave idé for dem der lige mangler en sjov og festlig gave. 

Billetprisen indeholder mad ad libitum, hvor der ligesom tidligere år serveres grillet pattegris med lækkert tilbehør. Og så byder vi på billetten også på en liter øl der serveres ved ankomst.

Og ja en Oktoberfest er bare sjovere når man er iført Lederhosen eller Dirdl! (Tøj kan købes på Partyking.dk)

Velkommen til Oktoberfest 2023 i Skovshoved.

Lokation

Halgodt, Skovshoved Havn 16, 2920 Charlottenlund

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på