Oktoberfest med Kim Larsen Jam & Helstegt Pattegris i Teestrup Forsamlingshus

Oktoberfest med Kim Larsen Jam & Helstegt Pattegris i Teestrup Forsamlingshus

Fra DKK 295,00

Sted

Dato

07 okt 2023 kl. 16:00 - 08 okt 2023 kl. 01:00

Beskrivelse

OKTOBERFEST i TEESTRUP FORSAMLINGSHUS

Kom med når vi slår dørene op til et brag af en oktoberfest 7. oktober fra kl 16.00 til 01.00

Helstegt Pattegris

Vi laver helstegt pattegris med lækker tilbehørsbuffet. Der vil være lidt for en hver smag - og rigeligt af detVi smækker svinet på grillen i løbet af formiddagen så vi kan spise ved 18 tiden

Kim Larsen Jam

Peter Philipsen spiller op til dans fra kl 20.00 med alle de gamle Kim Larsen klassikere tilsat et enkelt schlager hit eller to - JAWOHL Peter

DJ & Dans
Vi starter med DJ & slutter med DJ - det meste af dagen vil Monza Michael spille op til dans med alle de gamle klassiskere - og en masse schlager hits. Der er ingen undskyldtning for ikke at få svunget bagdelen - eller den bedre halvdel 


Lokation

Teestrup Forsamlingshus, Teestrup Bygade 12, 4690 Haslev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på