Spring til hovedindhold

Oktoberfest på Gæstgivergaarden Gandrup!

Oktoberfest på Gæstgivergaarden Gandrup!

Fra DKK 250,00

Sted

Dato

12 okt 2024 kl. 18:00 - 13 okt 2024 kl. 02:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

I samarbejde med Gæstgivergaarden Gandrup glæder vi os til igen at slå dørene op til Oktoberfest på Gæstgivergaarden! Vi glæder os i den grad til at feste med jer igen!

Endnu en gang har vi allieret os med de rutinerede musikere fra Tirolerband Aalborg, der lover at skabe en fantastisk stemning med tyrolermusik og schlager-hits hele aftenen.

“Med Tirolerband Aalburg på scenen er du således garanteret et brag af en fest i bedste oktoberfeststil – altid med højt humør og højt skum.

Så ifør dig din fineste dirndl eller dine strammeste lederhose. Slip din indre tyroler løs. Og glæd dig til en uforglemmelig rejse ned af skipisten og direkte til München og Hofbräuhaus, når vi byder på alt lige fra Ein Prosit, Fliegerlied og Anton as Tirol til alpehorn, øksedans, Johnny Reimers tyrolerhat.“

Samlet pris inkl. tyrolermenu og natmad: 250,- (+ billetgebyr)

Lørdag. d. 12. oktober fra kl. 18:00 – 02:00. Dørene åbnes kl. 17:30

Aldergrænse: minimum 18 år

Ønsker til bordplan sendes til: laura@98255050.dk

Arrangør

Lokation

Gæstgivergaarden Gandrup, Stationsvej 9, 9362 Gandrup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori