spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Oktoberfest ved Odense Havn

Event aflyst

Oktoberfest ved Odense Havn

Fra DKK 650,00

Beskrivelse

Birger spørger hvad skal han lave den 19 oktober 2019? 
Jamen Birger, du skal tage dine allerbedste venner med, og din kæreste med til Oktoberfest ved Odense Havn.
Hvad sker der på denne såkaldte "Oktoberfest", spørger Birger?

Joo, siger vores direktør. Jeg har arbejdet som brygmester i de Tyske bjerge og iført lederhosen har jeg lært at lave en meget autentisk alpeweissbier. Desuden er en af mine veninder sangerinde i et Oktoberfest band i Rosenheim, som er en lille bjergby syd for München. Hun tager sit band med til Odense og vil holde os varme med sine sange og for en aften skabe et stykke autentisk Oktoberfest hos Munkebo Brewery.

Det lyder super fedt, siger Birger, men min kæreste har ikke lært at nyde humle.
Birger, det er helt ok, sig til hende at der er fri cocktailbar, fri craftbeer og fri mad for den nette sum af 650 kr.

Og Birger, for at skabe en intim og autentisk alpe-stemning i vores gamle pakhus i træ, ved Odense Havn, har vi begrænset pladserne til 130 gæster, så skynd dig at bestille billetter og få dine lederhosen fundet frem.

Menuen er:

Masser af helstegt Pattegris med frisk blandet salat.
Forskellige dressinger med flutes og kryddersmør.

Cocktails er:

Mojito
Gin&tonic
Daiquiri

Craftbeer er mikrobryg fra Munkebo Brewery, samt øl fra venner af huset:

Weissbier
IPA
Pilsner
Mørk Belgisk Ale
Belgisk Blonde ale og meget mereArrangør

Small Craft Brewery located at Odense Harbor. We brew beer with yeast isolated from a honey bee and brew beer with curiosity from the aroma of berries and exotic hops. We grow our own hops in Munkebo and love a cold beer, shared with friends Follow us on Facebook and Instragram. Brewing Science¦Denmark¦

Lokation

Møllekajen 5 , 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .