eventet sluttede

Øl & Opera La Pizza con Funghi

DKK 50,00

Sted

Dato

05 feb 2020 kl. 20:30 - 18 mar 2020 kl. 21:30

Beskrivelse

Vi fylder denne aften huset med en opera som tager genren med et meget stort gran salt, og historien tager uventede drejninger.
Det er et komisk drama om kærlighed, utroskab og mord – alt det gode fra opera sunget på engelsk!

Vi møder Voluptua der lever med en hemmelighed, som hun fortæller til sin tjenerinde. Voluptua har nemlig en elsker ved siden af sin ægtemand og for at være fri til at kunne være sammen med sin elsker brygger hun på at forgifte sin mand med giftige svampe på hans yndlingsspise – pizza.

Operaen varer lidt over en time og koster 50 kr.

Der er Øl & Opera:
► d. 5. februar
► d. 19. februar
► d. 4. marts
► d. 18. marts

Kærlig hilsen operaholdet Den Åbne Opera og Absalon

Cast:
Voluptua: Signe Sneh Durholm
Phobia: Emma Oemann
Scorpio: Gustav Wenzel Most
Count Formaggio: William Jønch Pedersen
Dirigent: Magnus Larsson
Klaver: Louise Schrøder
1. violin Kaya Møller
2. violin: Cassandra Andrea Juul
Bratsch: Daniel Śledziński
Cello: Rasmus Støier Andersen
Bas: Andreas Hjorth Jessen
Instruktør: Freja Friberg LymeArrangementet er støttet af: Wilhelm Hansens Fond, Augustinus Fonden, Axel Muusfeldts Fonden, William Demant Fonden, Dansk Solistforbund, Dansk Skuespillerforbund, Københavns Musikudvalg, Danmarks Radios Symfoniorkesters Fond. Aage og Johanne Louis-Hansen Fonden, Operaens Venners fond,
Brødrene Hartmanns Fond

Arrangør

Lokation

Folkehuset Absalon Folkehuset Absalon, Sønder Blvd. 73, 1720 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .