Øl-smagning m. Carsten Berthelsen x Holstebro Øl-Festival 2020

20 nov 2020 kl. 16:30 - 20 nov 2021 kl. 17:30

Helt eksklusivt har man som gæst til Holstebro Øl-Festival nu mulighed for at få en plads til Carsten Berthelsens øl-smagning og foredrag under selve øl-festivalen fredag d. 20 November. 

Carsten Berthelsen er en af Danmarks største øl-eksperter og er af mange kendt for hans medvirken i Natholdets Julekalender på TV2. Dertil har han skrevet en perlerække af bøger og er til dagligt foredragsholder, fortæller og frontfigur på mange forskellige øl-festivaler og øl-arrangementer generelt. 

Denne øl-smagning er helt speciel, da vi har et begrænset antal billetter til salg og man samtidig får muligheden for at smage på fem særligt udvalgte øl fra festivalen, som er nøje valgt af Carsten Berthelsen selv. Carsten vil lede gæsterne igennem et spændende og underholdende oplæg, hvor han selvfølgelig vil fortælle om de fem øl, men også en række anekdoter fra øllets verden. 

Smagningen foregår i Terminalen på 1. Sal i Musikteatret fra Kl. 16.30-17.30. Der vil være check-in fra Kl. 16.45. Henvend dig ved indgangen for at finde lokalet.

For entre til øl-smagningen, skal man selvfølgelig også have billet til Holstebro Øl-Festival.
Køb din billet til Øl-smagningen med Carsten Berthelsen her: 
Billetpris: 150,- (10 cl smagsprøver på 5 udvalgte øl er inkluderet i prisen)
Køb din billet til Holstebro Øl-Festival her: http://tiny.cc/2j52fzBilletpris: 125,- ex gebyr (Inkluderet smageglas og 2 poletter) 

DANSK BRYG I VERDENSKLASSECarsten udtaler selv: “Omkring århundredskiftet skete der noget forunderligt. Det Store Importeventyr af øl tog sin begyndelse. Og meget snart begyndte danske bryghuse at skyde op som paddehatte. Og de gamle i gårde fik vind i sejlene. Forbrugeren stod i butikkerne og studerede flaskernes farvestrålende etiketter seriøst. Man ville vide mere og indkøbte noget, som man aldrig havde prøvet før. Og mange opdagede, at øl ikke bare var en gul væske med kulsyre og ikke kun en tørstslukker på en varm dag.Til Holstebro Øl-Festival vil i som gæst få lov til at smage fem forskelige øl fra danske bryghuse, der er i en ganske særlig klasse.”

For spørgsmål og yderligere information: 

Holstebro Events

Holstebroevents@gmail.com 

60 22 68 44