Ølbanko 2016

05 nov 2016 kl. 19:00
06 nov 2016 kl. 00:00
Billetter DKK 100,00
Billetter DKK 100,00

Lørdag den 5. november holder Lokalafdeling Amager det årlige øl-banko- Arrangementet løber af staben i Kultursalen i Prismen, Holmbladsgade 71. Dørene - og dermed baren - åbnes klokken 18 - og brikkerne lægges på pladerne fra klokken 19.00.
Der spilles otte almindelige spil - samt et antal af de såkaldte Jens Dam-spil. Forklaring på dette følger - men tro os, det er hylende morsomt.
Med præmiesummer i omegnen af kr. 10.000, i øl-relateret merchandise og præmier, er der basis for at hive endog rigtigt godt med gods hjem, men det vigtigste er som i anden sport, at være med - og at drikke noget dejligt øl dertil.
Baren vil være særdeles velassorteret i fad-øl, ligesom der vil kunne købes vin og vand. Kaffesøstre må hjertens gerne selv medbringe termokander - og kom nu kaffe i hjemmefra. Vi advarer imod at man i den anledning kan blive udsat for godmodig mobning, i det tonen, især fra vore to værter, Chris Thorvald og Uno, berygtet som "Formandsskabet" , vil være endog temmelig folkelig - formentlig ud over grænsen for det løsslupne. Der må med andre ord både synges småsjofle sange, råbes af gæsterne og siges uterlige vittigheder fra scenen. Og det forventes at publikum deltager aktivt i at svare igen i gro.... sjoveste stil.
Prisen pr. deltager er kr. 100 + gebyr (kr. 8.00, i alt kr. 108). Denne pris gælder både medlemmer og gæster. Der er sat 100 billetter til salg - så man opfordres til at handle hurtigt.
Eventuelt tilbageværende billetter sælges i døren - men forvent ikke at der er mange rester tilbage.


Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke