ØLbanko 2017

04 nov 2017 kl. 19:00 - 23:45
Super arrangør
Billetter DKK 100,00
Billetter DKK 100,00

Det store ØLbanko

Der har været stor nervøsitet blandt medlemmer og fans, om hvordan Det store Ølbanko vil blive grebet an i 2017, for det er jo ikke nogen hemmelighed, at Lokalafdeling Amager har modtaget en rimelig overgangssum - tre plader Ritter Sport med hasselnødder - fra Lokalafdeling Bornholm, der i seneste transfervindue overtog vor sædvanlige opråber, Chris Thorvald Christensen.

Et stort sponsorat fra Frederikshavn Spækhugger Foreningen af 1897, har dog midlertidigt frikøbt vor ædle stemme fra forpligtelserne på Solskinsøen, og vi er derfor ovenud lykkelige over at kunne præsentere det helt sædvanlige opråber-hold, anført af Amagers svar på hr. Kapajn Halvdolk, C.T. Christensen, samt lokalformanden, der er nedsunket til af være ukrainsk hjælpeorganist på denne aften.

Så atter i år skal vi plages med "fiskerinoteringsspil" (hvor rygter siger, at Nilfisk, Rød Cecil og surströmming i år får egne numre), "Rundkørselsteori-spil fra Hvide Sande og omegn" samt, "Spillet om et-benede radikale politikere i 70'erne" - og hvad den krøllede galning fra Aakirkeby nu ellers finder på.

Noget af det, der findes på, kan sagtens svære sjofle sange og grove vittigheder, og vanen tro, må man snakke under spillene - og man må gerne svine opråberne til, bare man husker, at det koster en omgang.

Med andre ord, så skal vi grine os igennem otte spil, hvor præmierne vanen tro vil være skyhøje - og der vil blive suppleret op med et passende antal Jens Dahm-spil, så også de, der aldrig vinder noget, måske alligevel vinder noget. Tro os, det bliver lige så morsomt, som dengang vi trak våd efter svigermor.

Baren vi være besat af de sædvanlige smukke ungmøer. De har været medlem af partiet siden 1962, så kom ikke og sig, at vi ikke gør noget for jer. Sammen med overtjener Morten, sørger de for, at der kan købes lækkert øl fra Hancock, Refsvindinge og Thy Bryghus. Salg af ølkort og servering ved bordene er et led i servicen, så også de småberusede kan få nok at drikke til at benene ikke kan bære.

Traditionen tro, vil "BANKO" på en række udløse frygtelige præmier, i form af Den fæle Lykkepose, hvor øl af diverse svingende kvaliteter vil blive hældt i halsen på de glade vindere - til udsøgt moro for alle andre. Men trøst jer, der er visse perler imellem, som en ølentusiast gerne giver en halv arm for - bare det ikke er hans egen, altså...

Datoen er 4. november - og første brik lægges klokken 19.00 - så dér skal du være klar ved din plads. Dørene åbnes klokken 18.00, men vær klar på, at vi måske ikke er helt klar med alt, da vi først har lokalet fra klokken 16.00. Så er du tidligt på den, får du stukket en arbejdsopgave i hånden.

Adressen er: Prismen, Kultursalen, Holmbladsgade 71.

Billet

DKK 100,00 + DKK 7,49 gebyr

Der er 100 billetter i salg - og når de er solgt, er det for sent at komme krybende med hatten i hånden. Så vil du deltage, så køb din billet nu!

Bemærk for god ordens skyld, at lokalafdelingen ikke påtager sig at refundere billetter, som man alligevel ikke får brug for.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke