Foto af Mick Haupt @ Unsplash Foto af Mick Haupt @ Unsplash
Event aflyst

Ølbanko

DKK 150,00

Sted

Dato

29 jan 2022 kl. 14:00 - 19:00

Beskrivelse

Endeligt kan vi byde jer velkommen til ølbanko i 2022.

Vores to velkendte skønne banko værter, har endelig våget sig ud fra deres jordhytter og vil ro over havet i en ølkapsel fra Bornholm, som dufter god af røget sild og en slatten porter. og vi låger ikke om de har været i bad inden de kommer på scenen.

 Vi glæder os at byde jer velkommen til at holde et faktiskes ølbanko den 29 januar 2022. kl 14.00... yes du læste rigtigt kl. 14.00 Og vi slutter ca kl 19.00. Det bliver holdt i kultursalen i prismen

Der vil være mange præmier på spil, som er doneret fra egnen gode øl steder og andre steder fra udlandet end Amager.

Der er mulighed hed for at købe flere bankoplader foruden den man køber med sin billet, samt drikkelse af flere slags.

Samt vil der også blive serveret nogle snitter i løbet af aften.

Vi glæder os til at se jer alle sammen.


Arrangør

Lokation

Prismen Prismen, Holmbladsgade 71, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .