Ole Kock Hansens All Stars mindes Leo Mathisen

02 mar 2018 kl. 21:00 - 23:30

Nærum Skole, Kælderteateret, Fruerlund 9, 2850 Nærum


Fredag den 2. marts kl. 21 står nogle af Danmarks bedste jazzmusikere på scenen i jazzklubben.

Bag flyglet sidder Ole Kock Hansen, som har spillet i over 50 år. Han har gennem årene spillet med hele den danske jazzelite, han har spillet med Radiojazzgruppen og han var i 8 år pianist og/eller chefdirigent for DR’s Big Band.Ole Kock Hansen har i forskellige sammenhænge gæstet jazzklubben mange gange, hver gang til glæde for publikum.

Med sig har Ole Kock Hansen trompetisten Henrik Bolberg, som også er en god bekendt af jazzklubben. Han har spillet jazz siden 1984, han swinger, så det er en fornøjelse, altid med glæde og stort overskud.

Tenorsaxofonisten Jesper Løvdal har som medlem af Ib Glindemann’s big band været i jazzklubben mange gange. Jesper Løvdal får følgeskab af altsaxofonisten Jan zum Vorde, der har stået på de danske jazzscener siden starten af halvfjerdserne. Man kan ofte høre ham med Niels Jørgen Steens Monday Night Big Band. Jan zum Vorde fik som den første jazzmusiker JASA-prisen i 1983. JASA prisen blev uddelt af JAzzmediemedarbejdernes SAmmenslutning, og i de første år modtog prisvinderne en flybillet tur-retur til New York.

Den store slagbas spilles af Thomas Ovesen, der har spillet professionelt siden en gang midt i 80’erne.

Bag trommerne sidder Aage Tanggaard, en af de mest alsidige trommeslagere, vi har i Danmark. Han var i lære hos bl.a. Ed Thigpen, og han har siden midten af 70’erne været kendt som trommeslager for bl.a. Putte Wickman, Chet Baker, Norddeutscher Rundfunks Big Band – og ikke mindst som trommelslager for Svend Asmussens kvartet, som han blev tilknyttet i slutningen af 80’erne. Aage Tanggaard fik JASA prisen i 1985.

Lena Ericsson Tanggaard, som er Aage Tanggaards hustru, står bag vokalistmikrofonen. Lena er født i Sverige, hvor hun i Stockholm har fået adskillige musiske uddannelser. Hun har som solist, skuespiller og instruktør medvirket i utallige koncerter, radio-og TV programmer, musicals og pladeindspilninger. Hun har haft hovedroller i bl.a. Chess, Cats og En Skærsommernats Drøm. Nu glæder vi os til at høre hende i jazzklubben.

Det er altså erfarne og dygtige folk, der kommer på scenen, og de vil spille en masse numre fra den gode swingtid, hvor Leo Mathisen stod i centrum.

Som følge af et EU direktiv må Billetto ikke længere opkræve kortgebyr hos den enkelte. I stedet opkræves Søllerød Jazzklub et samlet gebyr for de solgte biletter. Vi har derfor været nødt til at forhøje billetprisen for billetter købt hos Billetto med 15 kr. pr. billet. Til gengæld kommer der ikke yderligere gebyrer på.

Medlemsbillet

Salg lukket


Medlemskab 2018 og billet

Salg lukket


Medlem køber billet til ikke medlem

Salg lukket