Olesen

Olesen

Fra DKK 130,00

Sted

Dato

22 sep 2023 kl. 20:30 - 22:00

Beskrivelse

Sangeren og sangskriveren Peter H. Olesen har befundet sig i udkanten af den danske rockscene i mere end 40 år. Mest kendt er han for sine tekster i duoen Olesen-Olesen (1997-2007), men han har også spillet i bands som Sort-Hvide Landskaber (1981-83), Greene (1985-96) og fra 2008 i endnu en duo, De efterladte.

I en alder af 60 år debuterer han nu under navnet Olesen som solo-kunstner med albummet ‘Blues & salmer’ og siger i den anledning: ‘Jeg har i mange år haft lyst til at udgive et akustisk album, ja, jeg har sågar kaldt det for ‘nye danske viser’ og forsøgt at sælge idéen til et par af de komponister, jeg har arbejdet sammen med, både min bror Henrik i Olesen-Olesen og min makker Michael Lund i De efterladte, men min gode kollega Mads Mouritz (Mouritz/Hørslev Projektet) var den eneste, som bed på og helt forstod, hvor det var, jeg ville hen. Mads og jeg har gennem de senere år skrevet mere end to håndfulde sange og sammen med vores gode sangskriverkollega, mesterguitaristen Kristoffer Munck Mortensen (Mellemblond) og den fænomenale jazz-bassist Nils Bo Davidsen har vi nu realiseret min gamle drøm. Resultatet er ’Blues & salmer’, en samling nærværende, poetiske og ramsaltede akustiske blues-, folk- og visesange indspillet live i studiet langt ude på landet på med akustiske guitarer, banjo, mandolin, kontrabas, cello og flygel – og kun meget få overdubs.”

Døre kl. 20.00

OBS: Kombineret siddende og stående koncert. Begrænset antal siddepladser

Lokation

KLEIN, Wagnersvej 19, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på
Oplev Mere