Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Olivenolie foredrag med smagning

Afholdt event

Olivenolie foredrag med smagning

Fra DKK 65,00

Sted

Dato

24 feb 2022 kl. 19:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Ellen Lundqvist har boet i Italien i over 20 år og ejer en olivenolielund i Umbrien, Italien.
Hun vil fortælle om Umbrien, om pasning af oliventræerne og ikke mindst om høsten og presningen af olivenfrugterne. Hun vil også komme ind på olivenolie kvaliteter, om kold-pres, om udfordringerne ved at dyrke oliven og om hvorfor en olivenolie ikke smager ens fra år til år.
Hele foredraget er understøttet af flotte billeder fra området, samt detaljerede billeder af høsten og forarbejdningen på den lokale mølle.
Undervejs smager vi på tre forskellige olier; sidste års høst, dette års høst, og til sammenligning en olie fra supermarkedet.
Efter foredraget vil der være mulighed for at købe olie fra dette års olivenhøst.

Arrangør

Casa di Rosa Olivenolie er ejet af søstrene Ellen og Mette Lundqvist.

Ellen der har boet i Italien siden 2001, har arbejdet med olivenolie igennem de sidste 10 år hvor hun står for den daglige drift i olivenlundene. Mette bor i Danmark og tager sig af administration.

Ellen producerer den fineste Ekstra Jomfruolivenolie der har både farve og bid.

Lokation

Salonen Salonen, Østerbrogade 222, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .