Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Olivier Antunes Trio feat. Anders Fjeldsted & Janus Templeton - Vinterjazz 2024

Afholdt event

Olivier Antunes Trio feat. Anders Fjeldsted & Janus Templeton - Vinterjazz 2024

Fra DKK 140,00

Sted

Dato

21 feb 2024 kl. 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

“Tribute to All the Great Jazz Piano Players”

Olivier Antunes Trio er en ny konstellation på den internationale stjernehimmel båret frem af den dansk-franske klavervirtuos og hans sublime og temperamentsfulde musikalske udtryk. 

Pianisten er kommet i fornemt selskab med den anmelderroste dansk-amerikanske trommeslager Janus Templeton og den unge baskomet Anders Fjeldsted. Olivier Antunes er af kolleger og musikkritikere anerkendt for sit sublime og ekspressive udtryk, der har noter af Michel Camillos eksplosivitet, Herbie Hancocks rytmik og Keith Jarretts sublime touch. Det er derfor ikke uden grund at denne jazztrios kapelmester har vundet Ben Webster Prisen, og at Danmarks Radio allerede i 2001 dedikerede et helt program i den bedste sendetid til dette klaverfænomen.

Olivier Antunes Trio dyrker det klassiske klavertrioformat i en legesyg og virtuos hyldest til pianistens egne klaverhelte. Til koncerten vil trioen opføre en udvalgt buket af de mest underholdende triojazzarrangementer af de allerstørste jazzpianister gennem tiden. Publikum vil bl.a. kunne nyde velkendte klassikere som “Fly me to the moon” og “Tangerine” men i originale og opfindsomme arrangementer skræddersyet til trioens temperament og musikalske luner.

Glæd dig til en aften i selskab med Olivier Antunes Trio, hvis potente lyd samt temperamentsfulde og frygtløse moderne attack giver musikken et strejf af international New Yorker jazz i krydsfeltet mellem mainstream jazz og moderne jazz. Det musikalske koncept er sprudlende og ærligt i en utvetydig hyldest til trioens pianohelte som Bill Evans, Herbie Hancock, Ahmad Jahmal og Oscar Peterson.

Lineup:

Olivier Antunes – piano

Anders Fjeldsted – kontrabas

Janus Templeton – trommer.

Mad:
Dagens gryde: Dejlig krydret gryderet, der serveres med ris, creme fraiche & pyntegrønt.

Køkkenet åbner 17.30 og lukker 19.00. Kommer I senere, kan vi desværre ikke nå at afvikle maden inden koncerten, og I vil ikke kunne få refunderet penge.
Arrangør

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.

Lokation

Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .