Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

'Olsen Banden Går Amok' filmvisning i Vridsløse

Afholdt event

'Olsen Banden Går Amok' filmvisning i Vridsløse

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

08 sep 2023 kl. 19:30 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

OBS: Eventet er UDSOLGT!

Se Begivenheden Underverden 2 for flere filmvisninger i Vridsløse i år.


OLSENBANDEN I VRIDSLØSELILLE FÆNGSEL

Kalder alle hundehoveder, hængerøve, latterlige skidesprællere og elendige socialdemokrater. Nu får I chancen for at se Olsenbanden inde bag den ikoniske port i Vridsløselille fængsel, når vi fejrer 50-års jubilæet for ’Olsenbanden går amok’.

Husk varmt tøj og noget at sidde på

Filmen vises udenfor på græsplænen i fængselsgården. Husk derfor tøj, der passer til vejret: både hættetrøje, shorts, regnjakke og paraply kan medbringes. Der vil ikke være opsat stole til arrangementet, så medbring tæpper eller campingstole, som du kan sidde på under filmvisningen.


Programmet for aftenen: Vi har en plan!

Kl. 19.30
Vi åbner dørene til den ikoniske grønne port, og du bliver guidet igennem fængslet og ender i fængselsgården. Her kan du købe forskellige drikkevarer som øl, sodavand og kaffe. Du må også gerne medbringe dine egen mad- og drikkevarer.

Kl. 20.15
Vi kårer vinderen af ’Bedste Olsenbanden hat’ (se mere info om konkurrencen nedenfor). Derefter introduceres filmen af formanden for Olsenbanden fanklubben DK (Den officielle danske fanklub) Rune Holm Clausen og kulturansvarlig for Porten Vridsløse Nicklas Smedegaard Pedersen.

Kl. 20.40
‘Olsenbanden går amok’ vises

Kl. 22.10
Filmen slutter - tak for i aften

Parkering og offentlig transport

Vi anbefaler, at du tager offentlig transport (eller cykel) til arrangementet, da der er et begrænset antal parkeringspladser nær fængslet. Det er ikke muligt at parkere foran fængslet på Egon Olsensvej.
Adressen til fængslet er: ‍Porten Vridsløse, Fængselsvej 39, 2620 Albertslund

Der er rigtig gode muligheder for offentlig transport til fængslet. Tag linje B og Bx som kører til Albertslund station og gå 600 meter til Porten Vridsløse. Busserne 123, 141,143, 144, 149 stopper også i nærheden af fængslet.

Kommer du langvejs fra i bil, kan vi henvise til parkeringspladsen på Roskildevej 161, som ligger 5 minutters gang fra fængslet (se kortet herunder). Bemærk, at der er et begrænset antal parkeringspladser, så kom i god tid og undersøg selv alternative parkeringsmuligheder i Albertslund.

Konkurrencen over alle konkurrencer

Olsenbanden-filmene er fuld af fede hatte! Derfor laver vi en konkurrence, hvor vi kårer aftenens bedste ’Olsenbanden hat’ og opfordrer alle til at lave eller medbringe deres egen fede hat. Og der vil selvfølgelig være en præmie til bedste hovedbeklædning.

Vinderen modtager et gavekort på et halvt års abonnement til streamingtjenesten Nordisk Film+, hvor et bredt udvalgt af de største danske og udenlandske filmperler kan findes - heriblandt alle Olsenbanden-filmene.

Du deltager i konkurrencen ved at medbring din egen Olsenbanden inspirerede hat til open air visningen i fængslet. Vinderen bliver udpeget af Yvonnes "moder" Lotte Dandanell, som har skabt de mange farverige kjoler og hatte i alle Olsenbanden filmene.

Vi glæder os til at se alle jeres flotte hatte og ikke mindst til at se jer til 50 års jubilæumsfejringen af ‘Olsenbanden går amok’.
Arrangementet finder sted fredag d. 8. september i Vridsløse, Fængselsvej 39, 2620 Albertslund


Du kan i øvrigt se frem til Nordisk Film Shoppens merchandise bod samt forfatter Claus Rudbæks nye bog "Dem jeg mødte på vejen" som kan købet til fordelagtig pris.

Du kan købe fadøl hos Vridsløses bryghus Slowburn under filmvisningen eller kaste dig ud i Olsen Banden escape rooms hos Riddlehouse inden arrangementet starter 19.30.

Det bliver skidegodt!

Billetter koster 60 kr. eks. gebyr.

Børn under 5 år gratis. Maks to børn under 5 år pr. voksen.

Begrænset billetsalg. Billetter kan ikke refunderes.

For spørgsmål vedrørende tilgængelighed for kørestolsbrugere og gangbesværede kontakt arrangøren.


Kan du ikke få nok af fængslet, så viser vi også ’Underverden 2’ lørdag d. 9. september. Læs mere HER.

Foto: Rolf Konow/Nordisk Film

Arrangør


Det 160 år gamle Vridsløselille Statsfængsel i Albertslund bliver i de kommende år centrum for udviklingen af en helt ny, mangfoldig og samlende bydel med en gennemgribende grøn profil.

Den nye bydel har fået navnet Vridsløse.

Henover de kommende år vil området transformeres til en moderne og attraktiv bydel, der foruden boliger vil være præget af bynatur, byliv og fællesskaber.

Den ikoniske grønne port - bedst kendt fra Olsen Banden-filmene - bliver indgangsportalen til en helt ny epoke i Vridsløses historie og her vil besøgende opdage en åben og indbydende port, der erstatter fangenskab med fællesskab.

Om Porten:

Forgården i Vridsløse vil tjene som et fælles og socialt samlingspunkt for alt fra Albertslund-borgere, gæster, Olsen Banden fans, interessenter, samarbejdspartnere, erhvervsdrivende, publikum og turister eller nysgerrige forbipasserende.

Her i forgården vil fællesskab, nye oplevelser, sociale og kulturelle aktiviteter, leg og bevægelse leve under det fælles mødested: Porten.


I
Porten vil man møde foreningsliv, iværksætteri og kreativitet. Her er der plads til eksempelvis café, galleri, værksted, museum, folkehus, aktivitetshal, bryggeri, markedsdage, koncerter, pop up-restauranter og meget mere.

Hold dig opdateret om nye aktiviteter i Porten allerede nu på: www.porten.dk

Eller find os på Facebook og Instagram: Porten Vridsløse


Vi ses i Porten

Lokation

Porten Vridsløse, Fængselsvej 39, 2620 Albertslund

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .