spring til hovedindhold
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Ølsmagning 7. oktober

Afholdt event

Ølsmagning 7. oktober

Fra DKK 298,00

Sted

Dato

07 okt 2023 kl. 15:00 - 17:00

Beskrivelse

Vær med til en eftermiddag i øllets tegn. Vi smager os igennem ca otte forskellige øl, som alle har en særlig historie. Det er netop en ølsmagning med den gode historie som omdrejningspunkt – og knapt så meget det brygge- og smagstekniske.

Smag alt fra vildgæret øl, belgiske trappistøl, danske klosterøl og historiske øl. Vores kyndige ølfortæller krydrer eftermiddagen med sjove historier og en lille quiz. Og der vil også være lidt salte snacks undervejs.

Tidspunkt: Kl. 15-17

Pris (inkl. Snacks): 298,-

Arrangør

Esrum Kloster & Møllegård er et cistercienserkloster fra 1151 og i dag er vi både en moderne oplevelsesattraktion og portalen til Nationalpark Kongernes Nordsjælland.

Vi favner stedets kultur- og naturarv og byder året igennem på en lang række unikke oplevelser og aktiviteter.

Se mere på www.esrum.dk

Lokation

Esrum Kloster & Møllegård Esrum Kloster & Møllegård, Klostergade 12, 3230 Græsted

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .