Ølsmagning (+gratis ølgave værdi 90,-)

14 maj 2019 kl. 19:00 - 21:00

Pinot Butik & Bar, Frue Kirkeplads 1, 8000 Århus C

Ungarnsk craft beer der udfordrer!
Hvorfor tilsætter man 400 kg agurker til et 2000 liter bryg, og hvordan smager ungarnsk agurkesalat, når det er en øl? Hvordan smager “Liquid Cocaine” og “Drowned God”, som har ligget 9 måneder på Laphroaig whiskyfade? Disse og mange flere udfordringer venter, når vi holder smagning af mikrobrygget øl fra et af de bedste nye bryggerier i Ungarn: Mad Scientist fra Budapest. 
Det er et bryggeri, der ikke er bange for at eksperimentere og skubbe til grænserne, hvilket de har gjort siden 2016. De er også eksperter i at brygge øl, som vinder alles hjerter. Vi skal derfor - udover at smage syrlig øl - smage søde, frugtige, humlede, bitre, sorte og fadlagrede øl. 
Vi besøger hele smagsspektret i denne smagning, hvor aftenens guide er Niels Henrik Juul Hansen, øldommer og erfaren håndbrygger. Han importerer øllet og er klar med insiderviden om bryggeriet og øllet samt hemmelige tricks til at mixe ølcocktails. 
Med i prisen er 2 øl fra Mad Scientist til en værdi af 90 kr. og det er muligt at bestille aftenens øl til specialpriser, der kun gælder denne aften.

Billet

DKK 250,00