Ølsmagning inkl. mad og live musik.

eventet sluttede

Ølsmagning inkl. mad og live musik.

Billetter fra DKK 150,00

Sted

Dato

20 apr 2019 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

Ølsmagning med tilhørende foredrag/præsentation af øllene og naturligvis ØL!

Lørdag d. 20/4. Arrangementet starter kl. 18:00 og varer til kl. 20:00. Ankomst 15 min før start (17.45).

Der bliver præsenteret 8 forskellige øl fra Carlsberg med tilhørende spansk tapas over 3 serveringer.

Arrangementet varer ca. 2 timer og derefter er der mulighed for at trække lidt luft, hygge sig og drikke flere øl inden der er live musik med Spansk Flamingo Band fra kl. 21:00. 

Der er begrænset antal billetter!

Lokation

Café Ulla Terkelsen London Café Ulla Terkelsen London, Kastetvej 36, 9000 Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .