spring til hovedindhold

Ølsmagning med Beershoppen

Ølsmagning med Beershoppen

Fra DKK 225,00

Sted

Dato

14 jun 2024 kl. 17:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Denne fredag er det er lykkes os, helt eksklusivt, at få Henrik fra BeerShoppen, til at lave en af sine efterspurgte ølsmagninger. Lige efter fyraften kl. 17.00-19.00. Temaet er Øl på Tværs af Danmark! Beershoppen's Smagetema byder på 8 forskellige danske øl fra Aalborg i Nord, til Fanø i Vest, Fra Bornholm i Øst til Fyn i midten. Alle øllene er udelukkende fra danske mikrobryggerier og prisen for denne smagning er kr. 225,- per person.

Du kan efterfølgende fint kombinerer smagningen med lækkert mad fra vores køkkener og nyde koncerten fra kl. 19.30 med Heartwood Crumble. De spiller deres forrygende musik, som er et sted mellem americana, blues, folkrock og oldschool soulfunk!

Arrangør

Saltlageret Haderslev, er det nye knudepunkt i 6100. 

Vi vil gennem forskellige arrangementer og events, bidrage til udvikling af kulturen i Haderslev, ved at bringe folk tættere sammen og give dem en oplevelse udover det sædvandlige. 

Vi glæder os til, sammen med dig, at skabe et magisk sted, som folk vil besøge igen og igen. 

Lokation

Saltlageret Haderslev, Ved Havnen 26, 6100 Haderslev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder