eventet sluttede

Ølsmagning med Carsten Berthelsen

DKK 150,00

Sted

Dato

02 apr 2022 kl. 16:30 - 18:30

Beskrivelse

Lørdag d.2 april får vi fornemt besøg her på Trykbar. 

Her får du nemlig en enestående mulighed for at opleve forfatter, foredragsholder og ikke mindst ølguru kendt fra blandt andet Natholdets Julekalender Carsten Berthelsen, som dykker ned i vores store sortiment af øl fra ind- og udland. 

Carsten er blandt meget andet forfatter til bogen “50 øl du skal smage, før du dør”, og han er desuden dommer ved flere store internationale ølkonkurrencer, så det er altså en mand fra superligaen, vi får besøg af. 

Vi skal lære en masse og høre alle de sjove anekdoter, men ikke mindst skal vi naturligvis smage en masse lækre øl.

Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at få fat i en billet.

Arrangementet starter kl. 16.30 og forventes at vare et par timer. 

Arrangør

Lokation

Trykbar Trykbar, Møntergade 24, 1116 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .