spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Ølsmagning med Det Lille Bryggeri

Afholdt event

Ølsmagning med Det Lille Bryggeri

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

25 nov 2023 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Lørdag d. 25. november har vi inviteret vinderen af 'Årets Bryggeri' 2020 & 2022 ind for at afholde en ølsmagning for jer! 

Der er selvfølgelig tale om Det Lille Bryggeri! 

Det Lille Bryggeri skaber unikke, håndlavede øl med stor passion og dedikation! Deres brede udvalg af klassiske og nyskabende ølvarianter er produceret med gode råvarer og kærlighed til selve brygprocessen.

Så er I klar på at deltage i en smagning, og afprøve 7 forskellige øl af super høj kvalitet?

Så kan vi tilbyde denne unikke øloplevelse til en pris af kun 125 kr! 

Vi kan kun garantere for en særlig aften i øllets tegn sammen med Det Lille Bryggeri! 

Vi håber at I glæder jer, ligeså meget som vi gør. 

Vi ses lørdag d. 25. november kl. 19:00 på Anarkist - Beer & Food Lab til ølsmagning med det Lille Bryggeri!

OBS: Arrangementet er 18+ 

Arrangør


Anarkist Brewing er, med vores konstante nysgerrighed, opdagelseslyst og troen på, at vi kan gøre tingene bedre, et mikrobryggeri, der nedbryder konventionerne inden for ølbryggeri. Mest af alt fordi vi ganske enkelt ikke kan lade være.

Vi huser alt fra Comedy Nights, koncerter til musikalske fortællinger og et hav af ølsmagninger i samarbejde med mange andre danske bryggerier!

Lokation

Anarkist - Beer & Food Lab, Albanigade 20, 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .