spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Ølsmagning med Spybrew

Afholdt event

Ølsmagning med Spybrew

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

26 feb 2022 kl. 19:00 - 22:00

Beskrivelse

Så få vi besøg af Jens Lynge fra Spybrew. Et eventyrlig rejse som Jens har været igennem de sidste par år... Han siger her med egne ord 
"I kan forvente at blive trukket igennem historien om det lille og hemmelige bryggeri. Fra køkkenet via kælderen og til Arnold Nielsens Boulevard. Fra deltagelse i Øllets Dag på Amager til udlandsturene til Island, Canada og USA.
Der vil blive serveret alt andet end hazy IPA.
Men hvilke øl, der bliver serveret er 'NEED-TO-KNOW-ONLY'. Men stol på mig. Der bliver masser af godt øl at smage på."

Så kan det ikke blive mere spændene, kom og være med, det hele sker den 26/ 2 2022, kl 19.00. Under broen ved Cafe langebro.

VI SES

Lokation

Café Langebro Café Langebro, B, Islands Brygge 1, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .