Ølsmagning, Ronni Boysen, Perry Stenbäck & LP Simonsen

eventet sluttede

Ølsmagning, Ronni Boysen, Perry Stenbäck & LP Simonsen

Billetter fra DKK 150,00

Dato

04 aug 2012 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Lørdag den 4. august, byder Trykkeriet på en exclusive aften med et helt nyt projekt og ølsmagning.

Vi skal smage på øl fra disse bryggerier:
Cigar City Brewing + Dark Horse Brewing + Green Flash Brewing

Southern Tier Brewing + Hoppin Frog Amager + Southern Tier Brewing

Kl. 18.30: åbnes døren

Kl. 19.00: ølsmagning, 6 øl, v/Nicolai Knudsen fra Hop-Head.dk

Kl. 21.00: spiller blues-guitar-trioen: Boysen, Stenbäck & Simonsen

Entre fra kl. 18.30 til ølsmagning og koncert: kr. 150 – kun i forsalg

Er i flere der ønsker at sidde sammen, skriv til: mail@trykkerietsbluesrockclub.dk

skriv navnene på jer der vil sidde sammen.

Entre fra kl. 20.30 kun musik: kr. 50 – kun i døren

 

Hop-Head.dk - drevet ud fra tesen "viden og Passion"

Vi har en stor passion for specialøl og et lige så stort ønske om at udbrede kendskabet til kvalitets øl.

Vi har specialiseret os i at finde øl fra Amerika, da håndbryg og specialøl er meget udbredt derovre, langt de fleste bryggerier vi beskæftiger os med, har en meget begrænset produktion og deres øl er mindst lige så efterspurgte i hjemlandet som her i Europa. Men hos Hop-Head.dk elsker vi udfordringen i at skaffe disse øl hjem til danskerne!http://hop-head.dk/


Boysen, Stenbäck & Simonsen

- et helt nyt projekt, som involverer tre meget forskellige typer musikere, alle med en fælles kærlighed til The Blues.

 

Ronni Boysen: fast guitarist hos Mud Morganfield, og derudover har han spillet med talrige andre solister og bands, danske såvel som udenlandske, turneret i 13 lande og medvirket på 3 DMA-nominerede cd’er.

http://www.youtube.com/watch?v=fmqk6Os-bBY

 

Perry Stenbäck: El & Akustisk Guitar/Sang/Nyckelharpa/ Mandolin/ Banjo/ Dobro/Steelguitar/Komponist. Han er kendt og elsket i det danske musikmiljø for sit eminente guitarspil. Han har været ”side-man”,kapelmester, sanger og meget mere i et utal af bands og teaterforestillinger og som sangskriver og komponist med eget orkester: Perry Stenbäck Band, Sebastian, og har medvirket på utallige cd’er og Modtog 2009 en DMA som årets instrumentalist. http://www.youtube.com/watch?v=OUwZiIgw7MA

 

L.P. Simonsen: en legendarisk figur i dansk blues, og er en af de bedste og mest autentiske sangere og guitarister i international klasse. Han har optrådt i klubber, barer og på festivals i ind og udland, som solist og i spidsen for forskellige konstellationer: L.P’s Blues Band, den aktuelle trio L.P. Simonsen & The GrooveMasters, m.fl. L.P. er også sangskriver, og udgav i 2006, sammen med L.P.’s Blues Band, CD’en ”True Stories” på LongLife Records

http://www.youtube.com/watch?v=sNJxyafCOO0&feature=related

 

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .