Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Ølyoga ved Østerbrohuset

Event aflyst

Ølyoga ved Østerbrohuset

Fra DKK 100,00

Beskrivelse

Note: The class can be held in English, if needed
Åben Festival inviterer til ølyoga! Har du købt en yogamåtte, der står i kælderen og skammer sig? Har du været på yoga-retreat i Indien? Eller er du bare helt vild med en god øl i solen? Uanset hvem du er – og din yogaerfaring - er denne yogatime lige noget for dig, dine venner, din professor og din mor!

I anledning af Åben Festival afholder vi til ølyoga ved Østerbrohuset, fredag den 9. september kl. 16. Ølyoga er en sjov forening af to verdener, hvor vi balancerer med øllen og tager en tår i ny og næ. Din instruktør er Johanne Boye Larsen, der har dyrket yoga siden 2011 og undervist siden 2016. Johanne har taget en række uddannelser rundt omkring i verden og underviser flere yogahold, events, og så uddanner hun selv nye yogalærere. Johanne fortæller selv om sine yogatimer:

“Jeg mener, at yoga skal være for alle - for mig er det en måde at være i verden på; et rum for selvudforskning og selvomsorg. Jeg underviser folk i at mærke efter og justere positioner, flow og vejrtrækning efter eget behov. Måske bliver yoga til en daglig praksis - måske bliver det til et hyggeligt pusterum med vennerne i solen og en øl bagefter - alle er velkomne!”

Prisen er 100 kr. Med i prisen er én øl, lån af yogamåtte og 45 minutters ølyoga i solen. Skulle du have lyst til en øl mere efter - eller før - timen, kan den købes i cafeen Incita, der ligger i Østerbrohuset.

Stedet er petanquebanen foran Østerbrohuset, hvor vi forhåbentlig har eftermiddagssol. Vi lægger yogamåtterne klar. Står det ned i stænger på dagen, finder vi en løsning indendørs.

Lokation

Østerbrohuset Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .