Om Jensen + Smuglertur med Mor - Bjarne Jensen

eventet sluttede

Om Jensen + Smuglertur med Mor - Bjarne Jensen

Billetter fra DKK 50,00

Sted

Dato

06 okt 2021 kl. 15:00 - 15:45

Beskrivelse

På smuglertur med mor, da jeg opfandt et ord - og et par historier om Jensen
Bjarne Jensen fra Ry fortæller historier fra sit eget liv. Nogle gange slår erindringen ikke helt til, men så må hullerne jo fyldes ud. Det nytter jo ikke noget at komme med en halv historie.
Bjarne har skrevet en bog om sit efternavn, så han underholder også med historier om folk med efternavnet Jensen. Endelig kan I forvente at høre en eller flere fortællinger, som Bjarne selv har fundet på.OBS! Vi gør opmærksom på, at ved køb af billet skal man være indforstået med, at vi tilrettelægger arrangementet efter gældende covid-19 retningslinjer og anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen. Vi følger udviklingen hver dag.

Arrangør

Det syder og snurrer af mundtlige fortællinger, workshops, forelæsninger og fortælleshows for alle aldre. Fra avantgarden, over fortællinger med musik, til de helt klassiske eventyr. Under FESTivalen kan du opleve det hele. Det sker i Svendborg og omegn. Det sker den 4. -9. oktober 2021. Du kan også lære at fortælle, og selv prøve at stå på scenen i vores workshops.

Oplev nogle af Danmarks og udlandets bedste fortællere, de unge, de gamle, de garvede og vores up-coming fortællere. De er her klar til at give dig en oplevelse du bærer med dig videre.

Bag det hele står Foreningen for Fortællere i Danmark - FIDA. En forening for professionelle og con amore fortællere fra hele landet.

Festivalen er støttet af Statens Kunstfond, Kulturregion Syddanmark, Svendborg Kommune, SEAF, Federation for European Storytelling og Creative Europe.

Lokation

Café Rouge Svendborg Café Rouge Svendborg, Møllergade 21, 5700 Svendborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .