Omkring Fredensborg Slot og Slotsparken i efteråret

Slotsgade 2, 3480 Fredensborg
22 aug 2021 kl. 11:00
18 dec 2021 kl. 13:00
Super arrangør
Billetter Gratis - DKK 100,00
Billetter Gratis - DKK 100,00

Fredensborg ved Esrum sø er en smuk ramme om kongefamiliens liv til alle årstider. Slottet har en særstatus blandt de danske slotte, som dronningens mest benyttede residens efter Amalienborg, og det er omgivet af en pragtfuld slotspark efter barokt mønster, som senere generationer af kongelige har hæget om.

Frederik IV byggede det elegante slot og ledte den kongelige jagt fra parken og ind i det omliggende landskab. Under Frederik V tilføjedes spændende statuer i klassicistisk stil. Zar Alexander III kørte på cykel i omegnen når Europas Svigerfar samlede slægten i 1880’erne, og Prins Henrik valgte parken som sit sidste hvilested.

Guiderne viser dig havens særlig attraktioner, og tager dig tilbage i historien med historier om kongelige jagter, mystiske monumenter og mindelser af den store kongelige familie. Hør særligt om Slotsparken i årets gang, og forbindelsen mellem slottet og byen Fredensborg der voksede op omkring hoffet.

Profile picture
Byvandring Nu
Byvandring.nu byder på rundvisninger, cykelture og anden udendørs fortælling i København og omegn, med ca. 20 guider koordineret af Paul Hartvigson. Se hele udbuddet på www.byvandring.nu, hvor du kan få oprettet byvandringer og booke private ture.
eventet sluttede

Omkring Fredensborg Slot og Slotsparken i efteråret

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke