Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Omkring Kongens Nytorv

Event aflyst

Omkring Kongens Nytorv

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

17 mar 2021 kl. 14:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Omkring Kongens Nytorv

Den store plads er selve hjertet af det gamle København, et sted hvor historiens, magtens og kunstens tråde mødes.

Pladsen opstod i det sumpede kystområde uden for det gamle Østerport, side om side med flåden.

Her byggede barokkens stormænd deres palæer, datidens elite, i en tid da adelen flyttede ind fra de gamle borge til palæerne i Kongens By. Navne som Gyldenløve, Niels Juel, Danneskjold-Samsøe og Thott. Kunsten fandt sin bolig her, på Enkedronningens Charlottenborg og det Kongelige Teater – eller det ene teater efter det andet.

Så det er både de kongelige, de rige og åndens elite, der krydser deres veje her. Og der er mulighed for at forbruge og blive set i Magasin og i de fasionable restauranter.

Klaus Grundtvig tager os vejen rundt om pladsen og op ad sidegaderne, der fortæller hver deres historie om det gamle København.

Inde mellem de fine steder ligger de listige steder, som vi også hører om. Og Nyhavn er det listigste sted af dem alle.

Arrangør

Byvandring.nu byder på rundvisninger, cykelture og anden udendørs fortælling i København og omegn, med ca. 20 guider koordineret af Paul Hartvigson. Se hele udbuddet på www.byvandring.nu, hvor du kan få oprettet byvandringer og booke private ture.

Lokation

Foran Magasin Du Nord Foran Magasin Du Nord, Kongens Nytorv 13, 1095 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .