spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Omstillingscafé: Bæredygtig Sommerferie

Afholdt event

Omstillingscafé: Bæredygtig Sommerferie

Fra Gratis

Sted

Dato

31 maj 2023 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

At rejse er at leve - men behøver rejsen at være så klimabelastende?

Overvejer du at droppe flyet og rejse mere bæredygtigt til sommer eller på din næste ferie? Så kom til omstillingscafé onsdag d. 31/5, hvor du får tips og tricks til din bæredygtige ferie🛤️☀️😎

Til at dele ud af sine mange erfaringer med togrejser er selveste TOGMAMA Britt Sallinboe, som udover at have forfattet flere bøger om at rejse med tog også har stiftet Facebook-gruppen TOGREJSER med over 16.000 medlemmer.

Vi skal også høre fra de gæve gutter fra rejsebureauet @groenrejs; Andreas Gai Rasmussen og Lau Frank Holmelin, som udover at fortælle om alle fordelene ved at rejse med tog, også vil fortælle lidt om Grøn Rejs’ egen rejse.

Vi glæder os til at se dig til en inspirerende aften, hvor du kan få gode bæredygtige råd og guldkorn til din næste rejse🤓

Arrangør

Lokation

Dagbladet Information, Store Kongensgade 40C, 1264 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .