spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

OMVE'N HJEMVE en Rikke Thomsen musikforestilling ( Æ Teater x KSelekt)

Afholdt event

OMVE'N HJEMVE en Rikke Thomsen musikforestilling ( Æ Teater x KSelekt)

Fra DKK 65,00

Sted

Flere tidsrum

19 februar 2024 - 25 februar 2024

Beskrivelse

Mojn! Kalder alle eksil-sønderjyder og teaterelskere! 

Æ Teaters anmelderroste, sønderjyske musikforestilling OMVE'N HJEMVE er udtaget til at spille som en del af KSelekt og får derfor Københavner-premiere i februar 2024!

Hvad er det?
OMVE’N HJEMVE er en fortolkning af den sønderjyske singer-songwriter Rikke Thomsens debut-EP af samme navn, som for alvor satte hende på danmarkskortet med hits som Åltins koldt i København og Mojn når vi komme (mojn når vi gæ). Forestillingen er produceret i samarbejde med Teatret Møllen.

Forestillingen giver et indblik i de eksistentielle valg mange unge fra "Udkantsdanmark" står med: Skal de flytte til storbyen, eller skal de aktivt vælge at blive der, hvor de er vokset op? Det er et dilemma, og overvejelserne er mange: Skal jeg flytte til Aarhus for at forfølge min drøm? Skal jeg skrive mig op til en lejlighed på Amager og finde en studieplads i København? Hvad kommer folk til at tænke om min dialekt? Og hvad sker der, hvis jeg fortryder og flytter tilbage? For hvem er man, når man ikke længere er den man var?

Det er en nærværende, musikalsk, humoristisk og tankevækkende forestilling om det at være ung, føle sig anderledes og forsøge at finde sine ben i vores lille, store land.

Og så foregår (næsten) det hele på sønderjysk!

NB! Rikke Thomsen medvirker ikke i forestillingen.

Forestillingen spiller som en del af KSelekt
KSelekt er et samarbejde mellem Det kongelige Teater og Statens Kunstfond om at styrke udviklingen på tværs af strukturer, genrer og til gensidig inspiration i det danske scenekunstmiljø.

Målgruppe: 15+

INSTRUKTØR: RASMUS ASK.
MUSIK: RIKKE THOMSEN.
KOMPONIST OG MUSIKALSK ARR.: JOHANNES SMED.
SCENOGRAFI OG KOSTUMEDESIGN: ANDREA LINDENEG.
SANG- OG DIALEKTCOACH: JOHANNA LØHDE NIELSEN.
LYSDESIGN: MORTEN DORVIN.
LYD OG AFVIKLING: ANDERS STORM.
KOSTUMIÉR: ELSEBETH HEDE
FORESTILLINGSFOTO: ZUHAL KOCAN.
PLAKATFOTO: MADELEINE CARSTENSEN.
MEDVIRKENDE: ANNE BLOMSGÅRD, THEA KASTBERG, LINNEA FABRICIUS.

Forestillingen er støttet af: 
Statens Kunstfond, A. P. Møller Fonden, Nordea Fonden, Konsul George Jorck og hustru Emma Jorck’s Fond, Det Sønderjyske Kulturfællesskab, Grænseforeningen - Alving Fonden, BHJ-Fonden, Dansk Skuespillerforbunds Produktions-støttemidler, Kultursamvirket i Haderslev Kommune.

Arrangør

Æ Teater skaber teater med udgangspunkt i Sønderjylland.

Vi synes at alle unge fortjener et indholdsrigt ungdomsliv med spændende oplevelser af høj kvalitet - også de unge i “Udkantsdanmark“.

Vores teater er dit teater. Så hos os vil du se professionel scenekunst af høj kvalitet, som er skabt i dialog med, dem det handler om: de unge.

Selvom målgruppen er de 15-25 årige, laver vi scenekunst under devisen at godt teater er godt for alle. Så selvom du er “rigtig voksen“ garanterer vi en spændende oplevelse.

Lokation

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset - Lille Scene Det Kongelige Teater - Skuespilhuset - Lille Scene, Sankt Annæ Pl. 36, Lille Scene, 1250 København

Headliner

Anne Blomsgård
Skuespiller
Thea Kastberg
Skuespiller
Linnea Fabricius
Skuespiller
Rasmus Ask
Instruktør
Andrea Lindeneg
Scenograf og kostumedesign
Johannes Smed
Komponist og musikalsk arrangør
Johanna Løhde
Sang- og dialektcoach
Rikke Thomsen (OBS medvirker ikke)
Original musik

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .