Omvisning i Art of Many and The Right to Space

17 sep 2017 kl. 13:00 - 14:00

Dansk Arkitektur Center, Strandgade 27B, 1401 København K


Tag med på en søndagsomvisning i udstillingen ’Art of Many and The Right to Space’. Udstillingen viser den humanistiske tilgang, som er kendetegnende for dansk arkitektur, hvor det ikke kun er de få udvalgte, der får glæde af arkitektur af høj kvalitet, men derimod det brede samfund.

Art of Many and The Right to Space' var Danmarks bidrag til sidste års arkitekturbiennale i Venedig. Her udstiller lande fra hele verden deres bud på et tema udvalgt af hovedkuratoren, der i 2016 lød "Reporting from the Front".

Over sommeren og frem til den 1. oktober kan det danske bidrag opleves i Dansk Arkitektur Center. Udstillingen 'Art of Many and The Right to Space' rummer ikke bare én dansk arkitekts virke, men derimod flere end 70 arkitektvirksomheder og over 130 modeller, der tilsammen viser det brede samfundsengagement, som er kendetegnende for dansk arkitektur.

>> Læs mere om udstillingen her

Tag med på en søndagsomvisning og hør historierne bag de mange udstillede projekter. Søndagsomvisningen er gratis, når entrébilletten er betalt.

VOKSEN: Entré + omvisning i Art of Many and The Right to Space

Salg lukket


STUDERENDE: Entré + omvisning i Art of Many and The Right to Space

Salg lukket


BØRN UNDER 18 ÅR: Entré + omvisning i Art of Many and The Right to Space

Salg lukket


GRUPPE +10: Entré + omvisning i Art of Many and The Right to Space

Salg lukket