Omvisning i DAC hver torsdag

16 jan 2020 kl. 16:30 - 30 jan 2020 kl. 17:30

Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10, 1473 København K

Hver torsdag har du mulighed for at komme et spadestik dybere i fortællingen om Dansk Arkitektur Center. Vi inviterer på en times omvisning, hvor vi præsenterer dig for vores aktuelle udstillinger og sætter et par ord på bygningen vi bor i og dens mange funktioner.

I Dansk Arkitektur Center råder vi over hele tre udstillingsgallerier. Nogle gange er alle gallerier forenet i én udstilling, andre gange repræsenterer hvert galleri sin udstilling. Omvisningerne vil altid afspejle den aktuelle udstillingssituation, så følg med her, hvor teksten løbende opdateres.

Re-think, Re-use, Re-duce i Guldgalleriet

Lige nu udstiller vi den anmelderroste Snedkernes Efterårsudstilling, hvor du kan opleve 35 forskellige bud på fremtidens møbler. Danske designere og møbelproducenter har eksperimenteret med innovative materialer som hamp, ålegræs og overskudsmaterialer fra industrien.

Alt sammen med det formål, at vi skal blive bedre til at gentænke, genanvende og minimere vores brug af materialer. Gå ikke glip af muligheden for at dykke ned i morgendagens møbeldesign.

Tegnestuen Rural Agentur på Trappegalleriet

Trappegalleriet er vores mindste galleri, og indgår lige nu i den samlede udstilling, Dreyers Arkitekturgalleri. Her får toneangivende tegnestuer mulighed for at præsentere deres visioner for fremtidens arkitektur.
Anderledes og visionært.

I perioden 10. januar til 5. februar bygger vi ny udstilling i det store galleri, Udstillingsforum.

Her kan du følge med i opbygningen af udstillingen Kids’ City. Som navnet antyder bygger vi en by med børn og barnlige sjæle som omdrejningspunkt. Netop for at fortælle historien om, at by bygget for børn også er god by for voksne. Vi viser nogle af byens bedste eksempler på arkitektur skabt til leg og fællesskab, og vi giver indsigt og udsyn til alle – uanset alder og højde.
Glæd Jer.

Praktisk

  • Hvis du er klubmedlem, så er omvisningen gratis, men husk at købe billet til klub-pris (gratis)
  • Hvis du er under 26, så er omvisningen gratis, men husk at købe billet til Unge under 26-pris (gratis)