Event aflyst

Omvisning i DAC hver torsdag

DKK 50,00 - DKK 150,00

Sted

Flere tidsrum

13 februar 2020 - 7 maj 2020

Beskrivelse

Hver torsdag har du mulighed for at komme et spadestik dybere i fortællingen om Dansk Arkitektur Center. Vi inviterer på en times omvisning, hvor vi præsenterer dig for vores aktuelle udstillinger og sætter et par ord på bygningen vi bor i og dens mange funktioner.

I Dansk Arkitektur Center råder vi over hele tre udstillingsgallerier. Nogle gange er alle gallerier forenet i én udstilling, andre gange repræsenterer hvert galleri sin udstilling. Omvisningerne vil altid afspejle den aktuelle udstillingssituation, så følg med her, hvor teksten løbende opdateres.

Kids’ City i Udstillings Forum (7. feb. – 10. maj) 
I vores største udstillingslokale fortæller vi om, hvordan byer for børn også er byer for voksne. Vi viser nogle af byens bedste eksempler på arkitektur skabt til leg og fællesskab. Vi tager temaer op som bevægelse i byen, om den sunde by og om, hvordan det er at være lille i en stor by. Vi ser helt konkret på projekter som den nye fløj på Rigshospitalet, Børneriget, der er ved at blive bygget, og vi skal se nærmere på, hvordan arkitektur kan være med til at bevæge os.
Omvisningen giver dig indsigt i en by der er god at leve i uanset alder og højde.

Børn bygger fremtidens arkitektur på Trappegalleriet (7. feb – 10. maj)
Trappegalleriet er vores mindste galleri og indgår lige nu i DACs hovedudstilling, Kids’ City. Her kan du opleve, hvordan DAC inviterer skoleklasser til at arbejde med arkitektur. Vi viser et udvalg af DACs undervisningsforløb, der spænder fra de mindste klasser og helt op til gymnasieniveau. Du kan blandt andet opleve elevers bud på, hvordan vi sikrer vores byer mod skybrud, og hvordan arkitektur til Zoologisk Have’s dyr ser ud, når det er børnene der bestemmer.

Re-think, Re-use, Re-duce i Guldgalleriet (8. nov.-3. maj 2020)
Lige nu udstiller vi den anmelderroste Snedkernes Efterårsudstilling, hvor du kan opleve 35 forskellige bud på fremtidens møbler. Danske designere og møbelproducenter har eksperimenteret med innovative materialer som hamp, ålegræs og overskudsmaterialer fra industrien.
Alt sammen med det formål, at vi skal blive bedre til at gentænke, genanvende og minimere vores brug af materialer. Gå ikke glip af muligheden for at dykke ned i morgendagens møbeldesign.

Praktisk

 • Billet til turen inkluderer entré til DACs udstillinger
 • Der er mange trapper i DAC, men man kan sagtens følge en omvisning og tage elevatoren fra etage til etage. Blot orienter guiden, når i mødes i Passagen ved indgangen til DAC

Arrangør

Dansk Arkitektur Center (DAC) er Danmarks nationale center for udvikling og formidling af viden om arkitektur, byggeri og byudvikling.

Lokation

DAC i BLOX /DAC in BLOX Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10, 1473 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .