eventet sluttede

On the Fifth Day Revisited x Shoot 2020

DKK 70,00

Sted

Dato

07 mar 2020 kl. 15:30 - 18:00

Beskrivelse

Tipslørdag på Shoot 2020! Vi dyrker nostalgien og de lange (tips)lørdage ved at hylde den legendariske kamp mellem Manchester United og West Bromwich Albion i 1978 med filmen "On the fifth Day....Revisited". Filmen bliver introduceret af forfatter Michael Kjærbøl, der skriver en bog om fænomenet. Som en lille appetitvækker viser vi klip fra landskampen mellem Danmark og England i 1914.

On the Fifth Day…Revisited (UK, 2010, 60 min.)
On the 5th Day....Revisited tager os tilbage til en snefuld og råkold decemberdag i 1978, dengang Danmarks Radio viste det umådeligt populære eftermiddagsprogram Sportslørdag. Hver eneste lørdag eftermiddag sad op imod 1,5 million danskere i deres varme stuer og lod sig underholde med tipsfodbold fra England. Filmen On the 5th Day…Revisited handler om Manchester United og West Bromwich Albions uforglemmelige målrige dyst på Old Trafford. Et opgør som flere betegner som den bedste tipskamp nogensinde. 

Fodboldlandskamp mellem Danmark og England (DK/DFI 1914, 1 min. 33 sek.)
Optagelser fra Københavns Idrætspark kun få år efter den blev indviet i 1911. Der er fodboldlandskamp mellem Danmark og England. Spillerne baner sig vej gennem tilskuerne og ind på banen. Vi ser de danske fodboldspillere Poul Nielsen, Michael Rohde, Sophus Hansen, Christian Grøthan, Victor Klein,Johannes Hansen, George Brysting, Poul Berth, Ivar Lykke, Vilhelm Wolfhagen og Alf Olsen. En spiller kommer til skade, undersøges og hjælpes derefter ud. Den engelske målmand har travlt i målet. Desuden optagelser fra tilskuerrækkerne herunder den dyre langside.

Arrangør

Lokation

Rådhusstræde 13, 1466 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .