ONBC - EKSTRAKONCERT

05 dec 2020 kl. 19:30

Musikere og spillesteder er efterladt i en tilstand af granatchok! Afsavnet for at stå på scenen, for at sætte koncerter op og ikke mindst for at opleve livemusik er overvældende. Det har fået kræfterne bag RUST til at gå nye veje. Under overskriften "RUST Sleeps Around" rykker RUST ud af eget hus og over på seks lokale venues på Nørrebro. Her hyldes 65 upcoming og etablerede artister ved intime koncerter i november og december.

Koncerterne vil naturligvis blive afholdt i sikre rammer med siddende publikum, hvor alle COVID-19-retningslinjer overholdes.

ONBC

Skønhed, støj, melodi og mørke går hånd i hånd i ONBCs univers. På deres anden LP, Travelmate, udvidede bandet den palette af virkemidler, som blev grundlagt med debutalbummet Crash, Burn & Cry. Her oplevede vi en twanget, drømmende indie-pop med sprøde stemmer hyldet i oceaner af rumklang. En dragende og hypnotiserende cocktail. Travelmate har samme melankolske grundtone, men paletten blev her udvidet med mere både støjende, aggressive og intime, skrøbelige elementer. Selv lysere toner og akustiske, ambiente countryballader er der blevet plads til. På den nyeste LP fra 2020 er kernen bekendt, men ses i skiftende nyt lys, som skygger kastet fra lejrbålets ild på et velkendt ansigt.

--------------------------------------

• Venue: The Flatiron

• Billetter: 75 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

• Se vores fulde program på www.rust.dk

--------------------------------------  

RUST Sleeps Around præsenteres i samarbejde med Tuborg og støttes af Københavns Kommune.

Nørrebro | Siden 1990

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke