spring til hovedindhold

One Day of Death: Slimelord (uk) + Cryptworm (uk) + Pustulant Flesh (dk)

One Day of Death: Slimelord (uk) + Cryptworm (uk) + Pustulant Flesh (dk)

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

27 jun 2024 kl. 20:00 - 23:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Slimelord (UK)

Slimelord har siden deres begyndelse i 2019 udforsket swamp death, en fusion af meditative riffs og tunge, dystre stemninger.

EP’erne 'The Delta Death Sirens' og 'Moss Contamination' har trukket opmærksomhed fra fans af både old school og moderne doom metal. Deres fuldlængde debutalbum ’Chytridiomycosis Relinquished’ udkom i marts 2024, og er et bevis på Slimelords knusende brutalitet og zone-out riffs.

Cryptworm (UK)

Efter succesen med deres debutalbum vender Cryptworm tilbage med deres seneste udspil, 'Oozing Radioactive Vomition'. Endnu en ubarmhjertig rejse ned i dødmetallens dystre undergrund. Med titler som "Miasmatic Foetid Odour" og "Engulfed by Gurgling Purge Fluids" er Cryptworms musik ikke for sarte sjæle. Dyk ned i deres soniske fordærv!

Pustulant Flesh (DK)

Kødsår og fordærv! Dette karakteriserer det unge københavnske band med blod på tanden. Vækket fra døden af tre unge mænd i foråret 2022, de er ivrige, sultne, og klar til at vise verden de uhyrlige toner, de har trukket op af graven.

Køb din billet nu for at sikre din plads i helvedes orkestrale kakofoni!

▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Forsalg: 80kr. (+ gebyr) / Dørsalg: 100kr.
Døre kl. 19.00  
▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Arrangør

Et lille spillested med store koncertoplevelser fra ind- og udland.

Lokation

Basement, Enghavevej 42, 1674 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder